Μανιάτης: «Δεν γίνεται να χαραμίζουμε ένα ημίχρονο»

Στην κακή απόδοση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». Ο μέσος των Πειραιωτών αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Στην κακή απόδοση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». Ο μέσος των Πειραιωτών αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Αναλυτικά:

«Η σημερινή μέρα είναι πολλή σημαντική, θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στη Θύρα 7. Αυτό ήθελε ο κόσμος, ο πρόεδρος και όλοι οι παίκτες. Παίξαμε για αυτούς, είναι μια θλιβερή ημέρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι παρότι ο κόουτς μας ζητάει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές, προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως μας ζητά ο κόουτς. Τα καταφέραμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε και ευχαριστήθηκε ο κόσμος.

Ακόμα δεν έχουμε ακούσει τον προπονητή μας που λέει να μπαίνουμε δυνατά και το έχουμε πληρώσει όπως στο Περιστέρι. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε, δεν γίνεται να χαραμίζουμε ένα ημίχρονο.

Είναι πολύ δύσκολο το ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, έχει πολλή καλή ομάδα. Θα πάμε για να κερδίσουμε .Είναι ένας στόχος το Κύπελλο και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπούμε από την αρχή δυνατά. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Έχει καλό σύνολο ο Ατρόμητος, αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια (σ.σ. πρωτάθλημα, Κύπελλο), κάναμε πολλές τελικές αλλά δεν σκοράραμε, Ελπίζω να το κάνουμε την Τετάρτη.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Προσπαθούμε να βρούμε ενδιαφέρον μέσα από κάθε παιχνίδι. Δείξαμε σήμερα πως αν βάλουμε κάτω τη μπάλα δεν έχουμε πρόβλημα στην Ελλάδα.

Έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Μάντσεστερ. Το κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε δυνατά και συγκεντρωμένα.

Ο Μαρκάνο είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Έχει μπει κατευθείαν στο κλίμα, θα μας βοηθήσει, Ο Πέρεζ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Είναι γρήγορος τον χρειαζόμαστε. Είναι και οι δύο πολύ καλά παιδιά με φανταστικό χαρακτήρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.