Πετρόπουλος: «Το ματς κρίθηκε στο πρώτο γκολ» (video)

Οι Πετρόπουλος και Παντελιάδης τόνισαν ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο γκολ γιατί μετά λύθηκαν τα πόδια των παικτών, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Οι Πετρόπουλος και Παντελιάδης τόνισαν ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο γκολ γιατί μετά λύθηκαν τα πόδια των παικτών, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Πετρόπουλος: «ήμασταν πολύ καλοί. Πετύχαμε δύο γκολ, ήμασταν μαχητικοί, κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά γιατί στις τελευταίες θέσεις γίνεται χαμός. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο γκολ και κάναμε μία κομπίνα και έτσι λύθηκαν τα πόδια μας και κάναμε ευκαιρίες. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Εάν κάνεις καλή άμυνα τότε γίνεσαι καλύτερος, διορθώνουμε τα λάθη μας, δείχνουμε χαρακτήρα και η συνέχεια θα είναι καλύτερη για να σωθεί η ομάδα. έχουμε καλούς παίκτες, εγώ προσπαθώ να βάζω γκολ και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Παντελιάδης: «Δείξαμε θέληση και πάθος. Πήραμε σημαντική νίκη και δώσαμε μεγάλη σημασία στο βαθμό της Λιβαδειάς. Πιστεύαμε στη νίκη και αυτό βγήκε και στο γήπεδο.  Πιέσαμε τον αντίπαλο και μετά το πρώτο γκολ δεν κλειστήκαμε και πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Είναι κάτι που το είχα κάνει πρώτα στον Πιερικό και με τον Κο Σάντσεζ το δουλεύουμε και δικαιωνόμαστε. Ο ένας καλύπτει τον άλλο και όλοι ξέρουμε τη δουλειά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.