Βάλλας: «Είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης» (video)

Οι Βάλλας και Κυριακίδης τόνισαν ότι η ομάδα τους είχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο παιχνίδι και γι' αυτό έχασε, σύμφωνα με δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Οι Βάλλας και Κυριακίδης τόνισαν ότι η ομάδα τους είχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο παιχνίδι και γι’ αυτό έχασε, σύμφωνα με δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Βάλλας: «Είναι μια πολύ κρίσιμη περίοδος για εμάς και θα πρέπει να αντιδράσουμε. Το επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να το κερδίσουμε, είναι στην έδρα μας. Πρέπει να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν αντάξιοι της κρισιμότητας, δεν είχαμε το απαιτούμενο πάθος και τη θέληση για τη νίκη. Δεχτήκαμε δύο γκολ από πλάγιο άουτ, δεν ξέρω εάν έχει ξανασυμβεί. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο».

Κυριακίδης: «Προσπαθήσαμε, δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες και χάσαμε κάπως κρύα. Το ξέραμε ότι πριν τον αγώνα ο αντίπαλος ποντάρει πολύ στα στημένα και πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Ήταν στιγμές αδράνειας και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι δύσκολο να φτάσουμε στις ψηλές θέσεις και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να ανεβάσουμε την ομάδα πιο ψηλά στη βαθμολογία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.