Μεγάλο διπλό από τους «μικρούς»!

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ πέτυχε σημαντική νίκη επί της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησε 2-1 στο "Απήλιον".

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ πέτυχε σημαντική νίκη επί της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησε 2-1 στο “Απήλιον”.

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στο 2014, η Κ20 έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητηθεί η πρωτοπορία της. Ο ΠΑΟΚ, όμως, σήμερα κέρδισε με 1-2 τον Παναθηναϊκό στο «Απήλιον», τον προσπέρασε στη βαθμολογία, έχει 42 βαθμούς σε 19 ματς, έναν μόνο βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό, που έχει όμως ματς περισσότερο.

Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς ήθελαν τη ρεβάνς του 0-3 του πρώτου γύρου. Και την πέτυχαν. Χρειάστηκε πολλή προσπάθεια απ? όλα τα παιδιά, η εκτελεστική δεινότητα του Κουλούρη και η απόκρουση του Σοϊλεμέζογλου σε πέναλτι του Μπαλμπόα.

Ο Κουλούρης άνοιξε και έκλεισε την αυλαία ενός ωραίου μεσημεριού για τον ΠΑΟΚ. Μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ και στο 91′ έδωσε τη νίκη για την ομάδα του! Ενδιάμεσα, στο 23′ ο Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου έπιασε το πέναλτι του Μπαλμπόα και ο Τάσος Δώνης είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, μετά από εκτέλεση φάουλ, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Βλάνταν Ίβιτς για οφσάιντ, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να αποβάλεται. Στο 75′ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Τζανουλίνου.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Κώτσαρης, Τζανουλίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Αναστασόπουλος, Δώνης, Αγγελόπουλος Β. (60′ Μουζακίτης), Νιούμαν, Μαλντίν (82′ Αγγελόπουλος Γ.), Γιαννιτσάνης, Μπαλμπόα (82′ Χαλκιαδάκης)

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμεζόγλου, Τοπαλίδης, Πούγγουρας, Βασαίτης, Κιόσε, Πολύζος, Παπαδόπουλος Β., Πατράλης, Κουλούρης, Σαββίδης (92′ Τουμανίδης), Πόζογλου (72′ Δεληγιαννίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.