Με «κλειστά χαρτιά» στη Λεωφόρο (video)

Με πλέον πρόσφατο στοιχείο τον αποκλεισμό των Σπυρόπουλου και Βούκιτς από την αποστολή τα αγωνιστικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας περιορίζονται ακόμη περισσότερο, έχοντας ήδη εκτός του Χακόμπο, Βίτορ, Κατσικά, Γεωργιάδη, Μάρτενς.

Με πλέον πρόσφατο στοιχείο τον αποκλεισμό των Σπυρόπουλου και Βούκιτς από την αποστολή τα αγωνιστικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας περιορίζονται ακόμη περισσότερο, έχοντας ήδη εκτός του Χακόμπο, Βίτορ, Κατσικά, Γεωργιάδη, Μάρτενς.

Είναι γεγονός πως ο Χουμπ Στέφενς απέφυγε τις δοκιμές που θα πρόδιδαν – έστω και μερικώς – τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα, αλλά οι απουσίες που έχει η ομάδα οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα.

Αρχικά, ο πλέον σίγουρος είναι ο τερματοφύλακας καθώς ο Παναγιώτης Γλύκος παραμένει στην εστία του ΠΑΟΚ. Μπροστά του το πλέον πιθανό είναι να μπει η ίδια αμυντική γραμμή με την αντίστοιχη της περασμένης Τετάρτης του νικηφόρου αγώνα με τον ΟΦΗ. Οπερ εστί μεθερμηνευόμενον πως από δεξιά προς τ’ αριστερά θα βρεθούν οι Σκόνδρας, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Λίνο με μοναδική ενδόμυχη σκέψη το πιθανολογούμενο ντεμπούτο του Ινσαουράλδε, καθώς εφόσον Λίνο και Τζαβέλλας συνυπάρξουν στο αρχικό σχήμα και με τον Σπυρόπουλο εκτός αποστολής δε θα υπάρχει εναλλακτική για το αριστερό άκρο της άμυνας εφόσον προκύψει τέτοια ανάγκη.

Στα αμυντικά χαφ το δίδυμο των Μαντούρο – Κάτσε δύσκολα φαίνεται ν’ αλλάζει με τρίτο πρόσωπο μπροστά τους είτε τον Λούκας, είτε τον Νάτχο. Αν ξεκινήσει ο πρώτος τότε δεξιά του θα τοποθετηθεί ο Σαλπιγγίδης κι αριστερά του ο Στοχ, με τον Αθανασιάδη να παραμένει επικεφαλής της επιθετικής γραμμής. Αν ξεκινήσει ο διεθνής Ισραηλινός τότε ο Λούκας θα πάει δεξιά κι οι υπόλοιπες θέσεις θα παραμείνουν ανεπηρέαστες. 

Από την άλλη, παρακολουθώντας με προσοχή το βίντεο της προπόνησης διαπιστώνει κανείς πως στην ίδια ομάδα των θεωρητικά βασικών συνυπάρχουν οι Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Λίνο, Νάτχο, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης, πράγμα το οποίο σημαίνει πως εάν όλα τα παραπάνω πρόσωπα έχουν όντως θέση στο αρχικό σχήμα ο Ινσαουράλδε θα είναι ο παρτενέρ του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας έχοντας στα αριστερά του τον Τζαβέλλα. Στην ευθεία συμπληρώνοντας την αριστερή πτέρυγα θέση παίρνει ο Λίνο. Στα χαφ ο τρίτος της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Νάτχο έχοντας δεξιά του τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αφήνοντας στον πάγκο τους Λούκας, Στοχ.

Όλα αυτά είναι σενάρια και όλα θα φανούν λίγο πριν το παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.