Ουζουνίδης: «Έχουμε ακόμα ανάγκη από βαθμούς» (video)

O Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε ότι ο Εργοτέλης έχει ακόμη δρόμο μπροστά του για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ.

O Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε ότι ο Εργοτέλης έχει ακόμη δρόμο μπροστά του για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε παράλληλα ότι η επιστροφή του στα Χανιά ήταν μια περίεργη εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια περίεργη εμπειρία για μένα γιατί πέρασα κάποιους μήνες εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια και τα έβγαλαν εις πέρας. Υπάρχουν καλά αποτελέσματα και κακά. Εμείς κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την εβδομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με χαμηλούς τόνους. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ στην αρχή. Μετά το εικοσάλεπτο ισορροπήσαμε.

Ήμασταν καλύτεροι στην επανάληψη και θα έπρεπε να κλειδώσουμε το παιχνίδι γιατί σε τέτοια ματς μπορεί να δεχθείς ένα γκολ από το πουθενά και να χάσεις έτσι δύο βαθμούς. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά. Εμείς συνεχίζουμε γιατί έχουμε ακόμα ανάγκη από βαθμούς».

Για τον δικό του Πλατανιά με τον τωρινό:
«Έχει αλλάξει η ομάδα στον Πλατανιά. Εμείς ξεκινήσαμε με άλλη ομάδα και υπάρχει διαφορά στο ρόστερ. Έχουν έρθει αρκετοί καινούργιοι παίκτες. Είναι πιο καλή ομάδα, όμως αυτό πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Είναι δύσκολα να δεθούν όλα αυτά τα παιδιά σε μια τέτοια περίοδο».

Οι δηλώσεις του Αναστόπουλου: 

«Είχαμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Ήταν ένα κακό αποτελέσματα και γνωρίζουμε πως τα περιθώρια έχουν στενέψει. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Και πέρυσι σώθηκε η ομάδα την προτελευταία αγωνιστική. Δεν θέλουμε φυσικά να φτάσουμε εκεί. Πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να συνεχίσουμε. Ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η παραμονή. Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίωρο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βρήκαμε τις πάσες και τους διαδρόμους, αλλά δεν πετύχαμε το ζητούμενο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά.

Στην επανάληψη ρισκάραμε, όμως βγήκε η κούραση και δεν τα καταφέραμε. Αλίμονο αν πέσαμε από τώρα. Αισιοδοξώ γιατί ξέρω τους παίκτες και τις δυνατότητες μας. Δυστυχώς σε αρκετά παιχνίδια έχουμε δεχθεί γκολ σε καθοριστικό χρονικό σημείο. Και με τον Παναθηναικό και με τον Παναιτωλικό και σήμερα. Ξέρω την ομάδα και μπορούμε να σωθούμε. Όταν είμαστε πλήρεις θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Το πρόγραμμα μας ομαλοποιείται και έρχονται παιχνίδια με ομάδες με τους ίδιους στόχους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.