Γιαχία: «Όλα τα ματς τελικοί» (video)

Ο Γιαχία ανέλαβε την ευθύνη για το γκολ του Διαμαντάκου, το οποίο κόστισε στον Πλατανιά την ήττα από τον Εργοτέλη.

Ο Γιαχία ανέλαβε την ευθύνη για το γκολ του Διαμαντάκου, το οποίο κόστισε στον Πλατανιά την ήττα από τον Εργοτέλη. Ο αμυντικός της ομάδας των Χανίων τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της από εδώ και πέρα για να εξασφαλίσει την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:

«Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι θα’ ναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ σημαντικό για εμάς, πολύ σημαντικό και για τον Εργοτέλη, είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και με ένα λάθος δικό μου δεχθήκαμε ένα γκολ, πιστεύω ότι μπορούσαμε να πετύχουμε τρία και τέσσερα γκολ, η ομάδα έδειξε πνεύμα και δύναμη και διάθεση, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για το αν έφταιξε στον Πλατανιά μόνο το δικό του λάθος:
«Το λάθος είναι μέρος του παιχνιδιού κατ’ αρχήν, είχα κάνει και κάποια λάθη πιο πριν, νομίζω ότι είχα και καλές στιγμές στη διάρκεια του παιχνιδιού, μετά από πολύ καιρό έπαιξα 90 λεπτά και ήθελα να προσφέρω, ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο και τον προπονητή, όλη την ομάδα για αυτή την ευκαιρία που έχω, δυστυχώς έτσι πήγε το παιχνίδι, μπορούσαμε να πετύχουμε τρία και τέσσερα γκολ και το σκορ να είναι 4-1 όμως αυτό τελικά δεν έγινε και χάσαμε».

Για το αν τα περιθώρια στενεύουν για τον Πλατανιά:
«Ναι, συμφωνώ, τα πράγματα ήταν δύσκολα για μας, είναι ακόμα δύσκολα, πιο δύσκολα, έχουμε αρκετά παιχνίδια στην έδρα μας, τα οποία θα είναι όλα τελικοί για εμάς και θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα και δεν θα’ χουμε πρόβλημα. Για μένα είναι το πρώτο παιχνίδι από τον Σεπτέμβριο και μετά και νομίζω ότι μ’ ένα-δυο παιχνίδια ακόμα θα δείξω τον πραγματικό μου εαυτό στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα».

Για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε κάνει κι άλλα δύσκολα παιχνίδια όπως το ματς με τον Παναθηναϊκό, θεωρώ ότι δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως στα ματς που’ χουμε στην έδρα μας όπως το σημερινό με τον Εργοτέλη, όπου εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα, κατά τ’ άλλα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ξέρουμε τι μας περιμένει».

Για το αν έχει παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό:
«Ναι, έχω δει τα δυο παιχνίδια που έδωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν, τον έχω παρακολουθήσει».

Οι δηλώσεις του Φαΐσκα:

«Αυτό που πήγε λάθος ήταν ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο, μετά το γκολ το παιχνίδι άλλαξε, η ομάδα άρχισε να γίνεται νευρική, χάθηκε η συνοχή ανάμεσα στις γραμμές κι η ομάδα ξεκίνησε να παίζει μόνο με την καρδιά κι όχι με μυαλό. Μετά που άλλαξε το παιχνίδι και μετά το γκολ ο Εργοτέλης έγινε πολύ επικίνδυνος γιατί εμείς ανοιχτήκαμε, πήραμε ρίσκα, εκείνος ήταν πολύ επικίνδυνος στις κόντρα επιθέσεις και όπως είπα και πριν δεν παίξαμε με μυαλό, αλλά παίξαμε περισσότερο με την καρδιά, τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, έχουν μείνει δέκα παιχνίδια, αυτή όμως είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για το αν νίκησε η καλύτερη ομάδα:
«Όχι, δεν πιστεύω ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα, αν δούμε τις φάσεις θεωρώ ότι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες εμείς να σκοράρουμε από τον Εργοτέλη. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι τουλάχιστον αξίζαμε την ισοπαλία».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Πλατανιάς στα επόμενα ματς για να μείνει στην κατηγορία:
«Το επόμενο παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, το γνωρίζουμε, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, παίζει και στην έδρα της, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, βέβαια η ομορφιά του ποδοσφαίρου κι αυτό που το κάνει το πιο όμορφο άθλημα στον κόσμο είναι ότι μία μικρή ομάδα μπορεί να κερδίσει μια μεγάλη ομάδα. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι ουσιαστικά να πιστεύουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.