Καπίνο: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες, αβαντάζ η Λεωφόρος» (video)

Με «γεμάτη» σεζόν και ανοδική πορεία, ο Στέφανος Καπίνο ετοιμάζεται για δύσκολη αποστολή το βράδυ της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλει να φύγει νικητής από τη Λεωφόρο. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά, τη δύναμη που δίνει η Λεωφόρος στους Πράσινους και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Με «γεμάτη» σεζόν και ανοδική πορεία, ο Στέφανος Καπίνο ετοιμάζεται για δύσκολη αποστολή το βράδυ της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλει να φύγει νικητής από τη Λεωφόρο. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά, τη δύναμη που δίνει η Λεωφόρος στους Πράσινους και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Καπίνο στο novasports.gr:

Για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης:
«Πιστεύω ότι κάναμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι, όμως από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, έγινε μια άτυχη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο και πληρώσαμε το λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Συνεχίζουμε και μαθαίνουμε από τα λάθη. Έχουν γίνει αρκετά εφέτος και πιστεύω ότι μας κάνουν καλύτερους, αλλά θέλουμε όταν παίζουμε καλά να κερδίζουμε, γιατί αυτό πιστεύω ότι αξίζει στην ομάδα και σε εμάς για την προσπάθεια που κάνουμε».

Για την απώλεια πέντε βαθμών τις τελευταίες δύο αγωνιστικές και αν αυτό προσθέτει επιπλέον βαθμό δυσκολίας στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα είναι κάτι το οποίο σου δημιουργεί λίγη παραπάνω πίεση, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα η οποία πάντα είχε πάνω της την πίεση, γιατί είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Έτσι έχουμε μάθει και έτσι πρέπει να μάθουν όλα τα παιδιά. Ακόμα και αν είχαμε πετύχει δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια και είχαμε πάρει έξι βαθμούς και πάλι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την ίδια πίεση θα είχαμε. Οπότε πηγαίνουμε σε ένα ντέρμπι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό και βαθμολογικά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Για το που μπορεί να κριθεί το ντέρμπι:
«Σίγουρα χρειάζεται ψυχή και είναι σημαντικό στην έδρα μας να βγάλουμε το πάθος που έχουμε δείξει όλη τη χρονιά. Από εκεί και πέρα, τακτικά ο κόουτς ξέρει πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε και πως να μας μεταδώσει τις οδηγίες του. Θα μελετήσουμε καλά τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για την σημαντική μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ και την εικόνα που έχει διαμορφώσει για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς:
«Σίγουρα έχουν προστεθεί πολλοί και σημαντικοί παίκτες στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρουμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσει στη Λεωφόρο. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα τους, όμως υπάρχει ποιότητα και στον Παναθηναϊκό. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν πιστεύω ότι είναι δικαιολογία ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει νέους παίκτες και έχει δαπανήσει κάποια χρήματα. Εμείς θα παλέψουμε όπως παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουνε πολύ καλά πράγματα».

Για το αν είναι αβαντάζ για τον Παναθηναϊκό η Λεωφόρος:
«Εννοείται. Η Λεωφόρος βοηθά πάρα πολύ, ο κόσμος έχει δείξει πολύ όμορφο πρόσωπο φέτος και γενικά όλα αυτά τα χρόνια και από τη στιγμή που πλέον γεμίζει η Λεωφόρος, είναι ακόμα καλύτερα για εμάς».

Για το αν υπολογίζει περισσότερο κάποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ:
«Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ. Ο Κατσουράνης είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει εκεί που δεν το περιμένεις το κάτι παραπάνω. Μια πάσα, ένα τελείωμα στις στημένες φάσεις… Από εκεί και πέρα δεν έχω καθαρή εικόνα για τους παίκτες που απέκτησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά υπάρχουν πολλοί ποιοτικούς παίκτες. Ο Σαλπιγγίδης, ο Κλάους, ο Λίνο με τα στημένα του. Είναι καλή και ποιοτική ομάδα και θέλουν όλοι προσοχή».

Για το αν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ντέρμπι:
«Δεν νομίζω ότι στα ντέρμπι υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Και οι δύο πηγαίνουμε το ίδιο, παίζουμε στη Λεωφόρο, πιστεύω ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες όπως ήταν και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και το δείξαμε. Το ίδιο θα κάνουμε στη Λεωφόρο, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα και να κατακτήσει τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά με τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, ότι παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και πάντα κάπου το χάνουμε, χωρίς να έχουμε καταλάβει κι εμείς για ποιο λόγο. Ενώ παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, τους κοιτάμε στα μάτια και πολλές φορές είμαστε καλύτεροι, δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Και πιστεύω ότι αυτό θα γυρίσει, γιατί με την εμπειρία που αποκτά ο κάθε παίκτης ξεχωριστά μέσα στη σεζόν- γιατί είμαστε νέα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες- τότε, πρώτα ο Θεός, αν μπούμε στα πλέι οφ θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα».

Για την σταθεροποίηση του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού και την προοπτική συμμετοχής με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας:
«Με τη βοήθεια του Θεού, να είμαι καλά και να έχω την υγεία μου. Είμαι χαρούμενος που καταφέρνω και παίρνω παιχνίδια. Πιστεύω ότι κάνω το καλύτερο δυνατό σε όλους τους αγώνες από την αρχή της χρονιάς. Δεν ξέρω τι περιμένει να δει ο κόσμος ή οποιοσδήποτε. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και προσπαθώ καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις με τον κόουτς και τον Παναγιώτη Αγριογιάννη. Πραγματικά δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Είναι πολύ σπουδαίο να βρίσκεσαι στο Παγκόσμιο, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες και αν κληθώ από τον προπονητή και πιστεύει ότι μπορώ να βοηθήσω στην τριάδα των τερματοφυλάκων, εννοείται ότι θα πάω για το καλύτερο δυνατό. Κάθε παίκτης έχει τους στόχους του. Πρώτος στόχος είναι να κληθούμε, να έχουμε την υγεία μας και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.