Χωρίς δύο ο Ατρόμητος

Χωρίς απρόοπτα στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς απρόοπτα στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιώργος Παράσχος κατάρτισε την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο τραυματίας Παπαδόπουλος και ο τιμωρημένος Ιγκλέσιας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Έλληνας τεχνικός τόνισε για το προσεχές ματς: «Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες οι οποίες παραμένουν μάλιστα αήττητες σε πολλά παιχνίδια. Εμείς παρά τις ελλείψεις μας βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και ευελπιστούμε ότι με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πολύ μεγάλη θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη για να μεγαλώσουμε τη διαφορά μας από τον Αστέρα κι ενδεχομένως να την μειώσουμε από τον ΠΑΟΚ».

Η αποστολή: Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Φάμπιο, Δημούτσος, Μπάλλας, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Αρκούδας, Γκαρσία, Γεωργίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.