Ο ΠΑΟΚ «ακτινογραφεί» τον Παναθηναϊκό

Όπως συνηθίζει πριν από κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, η ιστοσελίδα του συλλόγου ακτινογραφεί τον προσεχή αντίπαλο, με σειρά αυτή τη φορά να έχει ο Παναθηναϊκός.

Όπως συνηθίζει πριν από κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, η ιστοσελίδα του συλλόγου ακτινογραφεί τον προσεχή αντίπαλο, με σειρά αυτή τη φορά να έχει ο Παναθηναϊκός.

Η εν λόγω ανάρτηση έχει τίτλο «Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το (νέο) δρόμο του» και αναφέρει τα εξής:

«Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League εξακολουθεί να βιώνει μια χρονιά με εντελώς διαφορετικά δεδομένα σε σχέση τουλάχιστον με τις προηγούμενες 35 στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε αναγκαστική «βύθιση» του μπάτζετ και εξεύρεση λύσεων επιβίωσης.
Η πιο σημαντική απ’ αυτές τις λύσεις, ήταν και η επιλογή του «πρωτάρη» Γιάννη Αναστασίου για τον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας. Επειτα από 23 αγωνιστικές, ο 40χρονος τεχνικός δείχνει να έχει περάσει τα στοιχεία όπως για παράδειγμα το γρήγορο και πιεστικό ποδόσφαιρο, στοιχεία δηλαδή που χαρακτηρίζουν την ολλανδική σχολή της οποία αποτελεί θιασώτης έχοντας περάσει ως ποδοσφαιριστής από τις Ρόντα, Αγιαξ, Σπάρτα Ρότερνταμ και Αλμέρε. Και όλα αυτά χρησιμοποιώντας κατά βάση νεαρούς ποδοσφαιριστές. Βέβαια το τελευταίο στοιχείο, αυτό του κορμού από νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα οι Ρισβάνης, Λαγός, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος είναι και εκείνο που προσδίδει στον Παναθηναϊκό το στοιχείο της αστάθειας.
Η αθηναϊκή ομάδα μετά από 23 αγώνες βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μια απόσταση ασφαλείας έξι βαθμών από τον Πανθρακικό, ωστόσο η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου δεν περνάει μόνο από τους αγωνιστικούς χώρους για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παλεύει και στα. γραφεία προσπαθώντας σουλουπώσει ακόμη περισσότερα τα οικονομικά του ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει την άδεια που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στην ιστορική έδρα του, το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» όπου επέστρεψε για αυτή την περίοδο από το ΟΑΚΑ το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα, ο Παναθηναϊκός μετράει στο εφετινό πρωτάθλημα επτά νίκες, μία ισοπαλία (με τη Βέροια 1-1) και τις τρεις από τις επτά συνολικά ήττες του, στις οποίες τον ανάγκασαν οι Ατρόμητος (1-2), Ολυμπιακός (0-1) και Πανθρακικός (1-2).
Όπως αποδεικνύουν και τα στατιστικά του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός που στον αγώνα του πρώτου γύρου ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στηρίζει πολλά στον Σουηδό επιθετικό του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ (9) και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες (50) από πλευράς Πρασίνων, ενώ το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του Ζοζέ Ζέκα, ο οποίος έχει τις περισσότερες πάσες (220) από την ομάδα του.
Ο Παναθηναϊκός θα περίμενε περισσότερα πράγματα από τον πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, όπως και από τον αμυντικό μέσο που γνωρίζει ο τεχνικός του Δικέφαλου Χουμπ Στέφενς από το πέρασμά του από τη Σάλτσμπουργκ Νταβίντ Μέντεζ, ενώ με μεταπτώσεις είναι η απόδοση των Ατζαγκούν, Αμπέιντ, Μπαϊραμί και Πράνιτς. Από το κυριακάτικο ματς θα απουσιάσουν πάντως , οι Κροάτες Πράνιτς (τραυματίας) και ο νεαποκτηθής Μλάντεν Πέτριτς (ανέτοιμος), καθώς επίσης και ο Μέντεζ με τον Μπαϊραμί που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.