Πράνιτς: «Τρελαμένος που δεν παίζω με ΠΑΟΚ»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του εκφράζει την απογοήτευσή του για την απουσία του από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του εκφράζει την απογοήτευσή του για την απουσία του από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης μέσος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον μηρό και όπως τόνισε στην Sportske Novosti, αισθάνεται άσχημα επειδή δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

«Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα για το Κύπελλο, μετά από 5 λεπτά στο γήπεδο αισθάνθηκα έναν έντονο μυϊκό πόνο στον μηρό. Δεν ήθελα να ρισκάρω και έφυγα αμέσως από τον αγώνα. Κάνω θεραπεία εδώ και 7-8 μέρες. Έχασα το ματς του περασμένου Σαββάτου, δεν έπαιξα κόντρα στον Αστέρα και νιώθω ιδιαίτερα άσχημα γιατί δεν θα παίξω στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι τρελαμένος με αυτό. Έπαιζα συνεχώς καλύτερα πριν απ’ αυτόν τον δυσάρεστο τραυματισμό», ανέφερε ο Πράνιτς, που αναμένεται να επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα: 

«Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα. Όταν κάνω μασάζ νιώθω ακόμη πόνο και δεν πρέπει να πιεστώ για την επιστροφή μου, γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι ακόμη χειρότερες».

Όπως τόνισε ο Πράνιτς πάντως, ανυπομονεί να παίξει μαζί με τον συμπατριώτη του Μλάντεν Πέτριτς:

«Παίζουμε πολύ καλά. Έχουμε μία νεανική ομάδα με κροατικά “χρώματα”. Κι όταν θα είναι έτοιμος να παίξει και ο Πέτριτς θα είμαστε πραγματικά πολύ επικίνδυνοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.