Καμαρά: «Με την κόρη μου στο γήπεδο σκοράρω»

Το ...μυστικό της επιτυχίας του αποκάλυψε ο Ανρί Καμαρά!
Δημοσίευση: 08/02/2014 - 11:40

Το ...μυστικό της επιτυχίας του αποκάλυψε ο Ανρί Καμαρά!

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός επιλέχτηκε ως ο MVP του Παναιτωλικού στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έλαβε το σχετικό βραβείο στον κεντρικό Σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας Warriors-Θύρα 6.

Ο Καμαρά είχε μαζί του στην απονομή και την κόρη του Σερένα, η οποία όπως αποκάλυψε είναι το γούρι του.

«Είναι ένας ακόμα λόγος αυτό το βραβείο να γίνω πιο δυνατός από δω και μπρος. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι εδώ, είναι κάτι ξεχωριστό. Το μόνο που μπορώ να κάνω για τους φιλάθλους μας είναι να βάζω τα δυνατά μου και να σκοράρω. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους.

Όταν η Σερένα έρχεται στο γήπεδο σκοράρω. Την Πέμπτη έλειπε, αλλά την επόμενη φορά ελπίζω να είναι εκεί!», τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός του Παναιτωλικού.

Από πλευράς των μελών της διοίκησης των Warriors απονεμήθηκε πλακέτα στον Καμαρά για την προσφορά του στην ομάδα και τονίστηκε: «Είναι μια σημαντική στιγμή για τον Σύνδεσμο η παρουσία του Καμαρά. Ένας παίκτης που θαυμάζουμε κάθε αγωνιστική στο γήπεδο βρίσκεται σήμερα κοντά μας. Ελπίζουμε να βρίσκεται αρκετό καιρό στην ομάδα και με τις εμφανίσεις του να συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα και για τον Παναιτωλικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο».