«Κατσούρη, ζεις...»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το ετήσιο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Κατσούρη.

Αύριο Κυριακή (9/2) συμπληρώνονται 16 χρόνια από την ημέρα που ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 21 ετών, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή της Θέρμης.

Από τότε κανείς στην οικογένεια του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν τον έχει ξεχάσει και σήμερα στο σημείο που κόπηκε το νήμα της ζωής του πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνομ παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ.

Στεφάνι κατέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησε πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης και οι ποδοσφαιριστές Στέφανος Αθανασιάδης και Στέλιος Κίτσιου.
Δημοσίευση: 08/02/2014 - 12:28

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το ετήσιο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Κατσούρη.

Αύριο Κυριακή (9/2) συμπληρώνονται 16 χρόνια από την ημέρα που ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 21 ετών, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή της Θέρμης (9 Φεβρουαρίου 1998).

Από τότε κανείς στην οικογένεια του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν τον έχει ξεχάσει και σήμερα στο σημείο που κόπηκε το νήμα της ζωής του πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ.

Στεφάνι κατέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησε  πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης και οι ποδοσφαιριστές Στέφανος Αθανασιάδης και Στέλιος Κίτσιου.