Ο Καρεμπέ «ψήνει» Βενγκέρ για Κάμπελ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει αναλάβει να πείσει τον Αρσέν Βενγκέρ να κατεβάσει την τιμή για την αγορά του Τζόελ Κάμπελ από τον Ολυμπιακό.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει αναλάβει να πείσει τον Αρσέν Βενγκέρ να κατεβάσει την τιμή για την αγορά του Τζόελ Κάμπελ από τον Ολυμπιακό.

Μετά τον Ρομπέρτο, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μονιμοποιήσουν στον Πειραιά άλλο ένα από τα αστέρια τους που αγωνίζεται στην ομάδα υπό τη μορφή δανεισμού.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ διανύει μία πολύ καλή σεζόν ως δανεικός από την Άρσεναλ και ο Ολυμπιακός κινείται για την αγορά των δικαιωμάτων του, με τον Γάλλο σύμβουλο στρατηγικής της διοίκησης να βρίσκεται σε επαφή με τον συμπατριώτη του προπονητή των «κανονιέρηδων» για το θέμα.

Η ρήτρα αγοράς του παίκτη από τον Ολυμπιακό έχει οριστεί στα 8 εκατ. ευρώ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» επιχειρούν μέσω Καρεμπέ να ρίξουν την τιμή, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν πάνω από 5 εκατομμύρια.

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι να αποκτήσει τον παίκτη με κανονική μεταγραφή, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδος συζητούν και το ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του για ακόμα έναν χρόνο, την ώρα που καθημερινά δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο βάζουν και τη Φενέρμπαχτσε στο κόλπο για την απόκτησή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.