Σούλης: «Πρέπει να βρω τη λύση»

Τη λύση στο αδιέξοδο που παρατηρείται στα εντός έδρας παιχνίδια, ψάχνει να βρει ο προπονητής του Αρη, Σούλης Παπαδόπουλος.
Δημοσίευση: 08/02/2014 - 10:52

Τη λύση στο αδιέξοδο που παρατηρείται στα εντός έδρας παιχνίδια, ψάχνει να βρει ο προπονητής του Αρη, Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος, θεωρεί πως μακριά από το «Κλ. Βικελίδης» η ομάδα του μπορεί να «τσιμπά» βαθμούς, όμως θέλει νίκες στο σπίτι της, προκειμένου να διατηρηθούν οι πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.

Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα δήλωσε, αποκλειστικά, στο novasports.gr:
   
-Κόουτς, έρχονται οι δύο μεγάλοι «τελικοί» για τον Αρη, κόντρα σε Πανιώνιο και Βέροια και αυτό, πια, δεν είναι σχήμα λόγου.

« Στόχος δικός μας ήταν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, να κρατήσουμε την ψυχολογία μας, να δείξουμε ότι μπορούμε και να μιλήσουμε μετά τον αγώνα της Βέροιας. Πρέπει να κερδίσουμε, το ξέρουμε πολύ καλά γιατί δεν θα υπάρχει για εμάς αύριο».

-Είπατε ότι το πρόβλημα του Αρη είναι τα εντός έδρας παιχνίδια. Πως σκοπεύετε να το λύσετε;

« Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ πρέπει να βρω τη λύση. Πράγματι, αυτό είναι το πρόβλημά μας, γιατί εκτός έδρας, έχει δείξει η ομάδα ότι μπορεί να πάρει βαθμούς. Κάποια παιχνίδια, πιο πριν, τα χάσαμε στις λεπτομέρειες και νομίζω ότι θα ΄ρθουν κι άλλοι βαθμοί, εκτός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, όμως, είναι να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μας έχουν μείνει στην έδρα μας για να έχουμε βάσιμες ελπίδες για τη σωτηρία μας. Πιστεύω ότι εάν καταφέρουμε να πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες».

-Ο Πανιώνιος, είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε διαρκή πτώση.

« Μπορεί να βρίσκεται σε διαρκή πτώση, όμως είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη. Εχει καλούς ποδοσφαιριστές, έχει βέβαια τα προβλήματά της, αλλά εμείς δεν κοιτάμε τώρα τι κάνουν οι άλλοι. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε. Πως θα γίνει αυτό, πρέπει να το βρούμε».

-Πάντως, τώρα, μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο, έχετε καλύτερη ψυχολογία.

« Εγώ πάντα, πριν από τα παιχνίδια προσπαθώ να φτιάξω την ψυχολογία των παιδιών και αν παίζαμε έτσι όπως παίξαμε στα τελευταία λεπτά με τον Παναιτωλικό, σίγουρα δεν θα είχαμε χάσει τους βαθμούς της Λιβαδειάς».