Αυλαία με Κρητικό ντέρμπι

Με το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Εργοτέλη (15:00 - Novasports2) ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Με το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Εργοτέλη (15:00 – Novasports2) ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι Χανιώτες μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πανθρακικό υποδέχονται τον Εργοτέλη με στόχο να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ηρακλείου μετά τις νίκες επί του Πανιωνίου και της Βέροιας θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της.

Στο δεύτερο, χρονικά, παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ο Απόλλων Σμύρνης  υποδέχεται στη Ριζούπολη τη Skoda Ξάνθη (17:15 – Novasports1) με στόχο τους τρεις βαθμούς. Η Αθηναϊκή ομάδα μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στους Ακρίτες, οι οποίοι προέρχονται από τη βαριά (0-3) εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο τελευταίο, χρονικά, παιχνίδι του Σαββάτου, η Βέροια υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο στο πρωτάθλημα Ολυμπιακό (19:30 – Novasports2). Η «βασίλισσα»  του Βορρά μετά την ήττα από τον Εργοτέλη και το γεγονός ότι «βυθίστηκε» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος από την πλευρά του θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.