Πετράκης: «Ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία του ΠΑΣ» (video)

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό όπως δήλωσε στο novasports.gr ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την έως τώρα πορεία της ομάδας του.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό όπως δήλωσε στο novasports.gr ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την έως τώρα πορεία της ομάδας του.

«Ξέρουμε ότι ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Σεβόμαστε την ομάδα του Παναιτωλικού. Από την άλλη πλευρά εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε πάρα πολύ και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Επειδή είναι πολύ πρόσφατο το επόμενο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πολύ μετρημένοι και ταπεινοί για να έχουμε τη συνέχεια που θέλουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης.

Για τις δύο σερί νίκες του ΠΑΣ: «Αυτό είναι πολύ σπουδαίο αλλά όταν μένεις σε κάτι που είναι πίσω, συνήθως χάνεις αυτό που είναι μπροστά. Είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό που έχουν κάνει τα παιδιά μέχρι τώρα, αλλά δεν θα έχει νόημα αυτή η προσπάθεια αν δεν δούμε το επόμενο βήμα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο με βάση το τι είναι μπροστά μας. Όχι να μένουμε σε κάτι που είναι πίσω μας».

Για το αν αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να φύγει πάνω από τους 30 βαθμούς: «Το να φύγουμε πάνω από τους 30 βαθμούς εμένα δεν μου λέει κάτι. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.