Τζαβέλλας: «Αν δεν προσέξουμε θα έχουμε πρόβλημα» (video)

Θέλοντας και μη ο Γιώργος Τζαβέλλας πήρε πολύτιμες ανάσες απουσιάζοντας από δυο αναμετρήσεις στους τελευταίους τρεις αγώνες του ΠΑΟΚ εκτίοντας τις ποινές που είχε από την αποβολή του στο Κύπελλο και τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Θέλοντας και μη ο Γιώργος Τζαβέλλας πήρε πολύτιμες ανάσες απουσιάζοντας από δυο αναμετρήσεις στους τελευταίους τρεις αγώνες του ΠΑΟΚ εκτίοντας τις ποινές που είχε από την αποβολή του στο Κύπελλο και τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. Η επιστροφή του στο κέντρο της άμυνας συνδυάστηκε από τη διατήρηση του μηδέν στο παθητικό της ομάδας, παρότι μετρά λίγο καιρό στα νέα του καθήκοντα που τον θέλουν στο κέντρο της άμυνας, αντί για τ’ αριστερά της όπως είχε κι ο ίδιος συνηθίσει σχεδόν από τότε που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ μίλησε στο «novasports.gr» για την επικείμενη, εκτός έδρας αγωνιστική δοκιμασία με τον Παναθηναϊκό. Ολα όσα είπε:

«Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ξεκουραστούμε, γιατί όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια πρέπει να μαζευόμαστε, να κάνουμε καλή δουλειά ώστε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο και νομίζω ότι θα είμαστε όπως πρέπει την Κυριακή».

– Υποθέτοντας πως έχεις παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό σε κάποιον πρόσφατο αγώνα του, τι εντύπωση έχεις σχηματίσει;
«Θεωρώ πως αν δεν προσέξουμε στον Παναθηναϊκό θα έχουμε πρόβλημα. Είναι μια μεγάλη ομάδα, εκμεταλλεύεται το ‘σπίτι’ της, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση ή να το βλέπουμε κάπως διαφορετικά επειδή χάνει κάποιες φορές, επειδή δεν είναι ακόμη έτοιμος. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή ομάδα».

– Τι καλό από την εμφάνισή σας με τον ΟΦΗ θα ήθελες να μεταφέρεις για την ομάδα σου στον Κυριακάτικο αγώνα;
«Θα κρατήσω μόνο το πάθος. Οταν έχουμε αυτό το πάθος είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές και πολλές φορές αδικούμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να παίρνουμε αυτό που μπορούμε, την Τετάρτη το κάναμε κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο 26χρονος αμυντικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.