Παραμένει εκτός ο Μάρτενς, αύριο η αποστολή (video)

Με το βάρος να πέφτει στην τακτική περισσότερο και λιγότερο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Με το βάρος να πέφτει στην τακτική περισσότερο και λιγότερο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Λόγω των διαδοχικών αγωνιστικών υποχρεώσεων, η προσοχή για την ένταση της κάθε προπόνησης πολλαπλασιάζεται υπό το φόβο τραυματισμού. Γι’ αυτό και προτεραιότητα αποτελεί η διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης αλλά κι η αποκατάσταση. Δεν είναι τυχαίο πως η σχετική διαδικασία ξεκινά αμέσως μετά το τέλος κάθε αγώνα είτε με τα στατικά ποδήλατα είτε με χαλαρό τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο υπό την επίβλεψη γυμναστή.

Ο Χουμπ Στέφενς κι οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω σε θέματα τοποθετήσεων των ποδοσφαιριστών είτε σε φάση ανάπτυξης, είτε σε αντίστοιχη άμυνας κι αμέσως μετά δημιουργήθηκαν τρεις ομάδες οι οποίες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους με «διπλό» στο μισό γήπεδο. Το δυσάρεστο για την τεχνική ηγεσία ήταν πως ούτε σήμερα ο Μάρτενς κατάφερε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και μοιάζει σχεδόν απίθανο να συμπεριληφθεί στην αυριανή αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή στις 19.30. Εκτός θα είναι και τα υπόλοιπα πρόσωπα που απασχολούν το ιατρικό δελτίο, δηλαδή οι Βίτορ, Κατσικάς, Γεωργιάδης. Η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 14.00 στο γήπεδο της Τούμπας κι αμέσως μετά όλα τα μέλη της αποστολής θα φύγουν αεροπορικώς για την Αθήνα.

Δείτε πλάνα της σημερινής προπόνησης από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.