Προφυλάσσει τρεις ο Μίτσελ

Οι Χολέμπας, Σαλίνο και Μασάντο έμειναν εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βέροια, με τον Μίτσελ να τους προφυλάσσει εν' όψει της συνέχειας.

Οι Χολέμπας, Σαλίνο και Μασάντο έμειναν εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βέροια, με τον Μίτσελ να τους προφυλάσσει εν’ όψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Χολέμπας ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο την Παρασκευή έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Πανιώνιο και θα προφυλαχθεί, κάνοντας ειδικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής και ο Πάουλο Μασάντο, που ένιωσε «βαρύ» τον προσαγωγό του και δεν ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα, ενώ ο Μίτσελ δίνει ανάσες και στον Λεάντρο Σαλίνο.

Εκτός είναι επίσης και οι Νταβίδ Φουστέρ και Νέλσον Βαλντέζ ( θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο), Μιγκέλ Τόρες, Δημήτρης Σιόβας (αμφότεροι έκαναν θεραπεία την Παρασκευή), αλλά και ο Ρόι Κάρολ.

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για Βέροια, ο Μίτσελ έριξε το βάρος στην τακτική και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν και στις στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.