Ουρές για ένα «μαγικό χαρτάκι»

Ατελείωτες ουρές στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που θέλησαν να προμηθευτούν ένα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Δημοσίευση: 07/02/2014 - 10:28

Ατελείωτες ουρές στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που θέλησαν να προμηθευτούν ένα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, αρκετοί φίλαθλοι των νταμπλούχων Ελλάδος βρέθηκαν έξω από τα εκδοτήρια, τα οποία άνοιξαν στις 10:00.

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιήθηκε και από το ηλεκτρικό κατάστημα, το οποίο όμως υπερφορτώθηκε και τελικά, κατέρρευσε. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η διάθεση των εισιτηρίων μέσω του internet θα πραγματοποιηθεί στις 14:00, αφού αποκατασταθεί η συγκεκριμένη ζημιά.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος σήμερα το πρωί, η online διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι».