Ναπολεόνι: «Ωραία πράγματα με τον Παπ»

Χαρούμενος για το βραβείο του Best Goal της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι κατά την παραλαβή του την Παρασκευή.

Χαρούμενος για το βραβείο του Best Goal της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι κατά την παραλαβή του την Παρασκευή. Ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε πως συνεργάζεται άψογα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ενώ συμπλήρωσε πως φέτος ο Ατρόμητος θα καταφέρει περισσότερα από πέρυσι.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου: «Το βραβείο best goalτης 22ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Στέφανο Ναπολεόνι. Την απονομή έκανε η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου η οποία έδωσε συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή μας για το όμορφο γκολ που σημείωσε στη Ριζούπολη και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό που οι παίκτες μας διακρίνονται, δείχνει ότι ο κόσμος τους αγαπάει και επιβραβεύει την προσπάθεια που κάνουν. Η ομάδα μας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τους τελευταίους μήνες και πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε καταφέρει περισσότερα από πέρσι».

Ο Στέφανο Ναπολεόνι δήλωσε από την πλευρά του τα εξής:« Όταν παίζουμε μαζί με τον Δημήτρη (σημ. Παπαδόπουλος) συνεργαζόμαστε πολύ καλά και κάνουμε ωραία πράγματα. Με τον Απόλλωνα μου έκανε μια φανταστική ασίστ, εγώ μπήκα με τα χίλια στη φάση και πέτυχα το γκολ. Δεν προλαβαίνεις να σκεφθείς κάτι εκείνη την στιγμή και το γκολ ήρθε με την έμπνευση της στιγμής. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, μου δίνει κίνητρο για περισσότερα βραβεία στο μέλλον. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου που είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και μου συμπαραστάθηκε».

Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός επιθετικός επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, όπως γνωστοποίησε η ομάδα του Περιστερίου. Αναλυτικά: «Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί. Στην σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έλαβε κανονικά μέρος ο Ναπολεόνι, ενώ ο Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία. Ο Ιγκλέσιας θα εκτίσει την ποινή του (7 κίτρινες) στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Στον αγώνα με τον Αστέρα επιστρέφει ο Δημούτσος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.