Ρομπέρτο: «Αγάπη και πίστη από την ομάδα»

Χαρούμενος για την παραμονή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο, ο οποίος τόνισε πως είναι σημαντικό να παίρνει κάποιος παίκτης αγάπη και πίστη από μια ομάδα.

Χαρούμενος για την παραμονή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο, ο οποίος τόνισε πως είναι σημαντικό να παίρνει κάποιος παίκτης αγάπη και πίστη από μια ομάδα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην απόφασή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρολεύκους», καθώς επίσης και για την ανακοίνωση της παραμονής του από τα μεγάφωνα του «Γ. Καραϊσκάκης», στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Ρομπέρτο μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος». Αναλυτικά:

Είναι αυτή η σημαντικότερη στιγμή της παρουσίας σου στον Ολυμπιακό; Ποιες οι πρώτες σου σκέψεις μετά από μια τέτοια εξέλιξη;

«Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για εμένα. Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμασταν αυτήν την πιθανότητα, να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να υπογράψουμε ένα νέο συμβόλαιο, αλλά δεν περίμενα ότι θα ανακοινωνόταν από τα μεγάφωνα. Ήταν μια πολύ σημαντική προσωπική στιγμή. Ένιωσα ότι ο κόσμος ικανοποιήθηκε που θα μείνω εδώ και αυτό είναι το καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Να βρίσκει αγάπη και πίστη από την ομάδα του».

Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να πάρεις την απόφαση να μείνεις στον Ολυμπιακό; Ειδικά μετά από ότι έκανες στο Champions League, μετά τον ντόρο, αλλά και το ενδιαφέρον σημαντικών συλλόγων που προκάλεσες;

«Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να γνωρίζω ήταν τι σκέφτεται η προηγούμενη ομάδα μου πλέον, η Ατλέτικο Μαδρίτης, για εμένα. Ποιο ήταν το πλάνο που είχαν για εμένα και το μέλλον μου. Έτσι έμεινα στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα στην Ελλάδα και νομίζω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση».

Πότε ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις και υπέγραψες το συμβόλαιο σου;

«Υπέγραψα συμβόλαιο την Τρίτη. Αλλά έπρεπε να κρατήσουμε μυστικό το θέμα, γιατί είχαμε παιχνίδι μπροστά μας (με τον Πανιώνιο) και κάποιες φορές η ανταλλαγή εγγράφων χρειάζεται χρόνο για να κανονιστούν . Αλλά η ομάδα με είχε ενημερώσει ότι θα το ανακοίνωναν μετά το παιχνίδι ή την επόμενη ημέρα, αλλά τελικά δεν μπορούσαν να περιμένουν».

Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στον Ολυμπιακό και πιθανότατα σε εσένα.

«Ποτέ, ποτέ δεν έχω ξαναδεί ή ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Αλλά όπως και να έχει ήταν κάτι πολύ καλό και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω ποτέ.».

Σίγουρα μίλησες με τη σύζυγο σου και την οικογένεια σου για αυτήν την απόφαση.

«Πρέπει να σκεφτείτε ότι από τη στιγμή που είμαι εδώ και θα μείνω εδώ, είναι επειδή η οικογένεια μου έχει την ίδια άποψη. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και η Μάρτα σκέφτεται το ίδιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.