«Οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία για την ανακατασκευή σχολείων στη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά, τονίζοντας πως η αλληλεγγύη είναι στενά συνδεδεμένη με τον σύλλογο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία για την ανακατασκευή σχολείων στη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά, τονίζοντας πως η αλληλεγγύη είναι στενά συνδεδεμένη με τον σύλλογο.

Ο «ερυθρόλευκοι» με πρωτοβουλία του προέδρου τους θα αναλάβουν το κόστος ανακατασκευής των σχολικών κτιρίων Ληξουρίου και Αργοστολίου, κάτι που έγινε αποδεκτό και από τον Υπουργό Παιδείας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού και η δήλωση Μαρινάκη:

«O Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναλάβει το κόστος της ανακατασκευής των σχολικών κτηρίων Ληξουρίου και Αργοστολίου, που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν την Κεφαλλονιά.

Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε άμεσα αποδεκτή τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο με τη βοήθεια του οποίου θα γίνει εφικτό να προχωρήσει η διαδικασία ταχύτερα προς όφελος των μαθητών της δοκιμαζόμενης Κεφαλλονιάς.

Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

”Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Είναι ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς και να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα τις σπουδές τους.

Για αυτό το λόγο αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε το κόστος της ανακατασκευής των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.