Η άποψη του Στοχ για το πρόσφατο συμβάν

Από την περασμένη Κυριακή, όταν κι έλαβε χώρα το συμβάν ανάμεσα στον Χουμπ Στέφενς και τον Μίροσλαβ Στοχ, ο ποδοσφαιριστής δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια επ' αυτού, κάτι που έκανε χτες με δηλώσεις του σε ηλεκτρονικά μέσα της πατρίδας του.

Από την περασμένη Κυριακή, όταν κι έλαβε χώρα το συμβάν ανάμεσα στον Χουμπ Στέφενς και τον Μίροσλαβ Στοχ, ο ποδοσφαιριστής δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια επ’ αυτού, κάτι που έκανε χτες με δηλώσεις του σε ηλεκτρονικά μέσα της πατρίδας του.

Με το όλο θέμα να παίρνει διαστάσεις ο διεθνής Σλοβάκος αποπειράθηκε να δώσει τη δική του εξήγηση για την όλη ιστορία, που είχε ως συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής από τον χτεσινό αγώνα:

«Αυτό που είπα κατά την διάρκεια του αγώνα, δεν ήταν για τον προπονητή μου. Το είπα πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Χάναμε και εγώ έτσι απλά έβγαλα την ένταση μου. Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να μιλήσω έτσι στον τεχνικό της ομάδας. Ο προπονητής μου είπε ότι το δέχεται και πως κατάλαβε ότι δεν το εννοούσα για αυτό και πως το όλο θέμα δημιουργήθηκε λόγω των υψηλών σφυγμών που υπήρχαν στο ματς», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.