Απόλυτο μηδέν στο βούρκο! (video)

Παναιτωλικός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του βαρύ αγωνιστικού χώρου.

Παναιτωλικός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του βαρύ αγωνιστικού χώρου.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου διατήρησε για μία ακόμα αγωνιστική το αήττητο εντός έδρας φτάνοντας τους 31 βαθμούς και παραμένοντας στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα, ο Άρης βλέπει την παραμονή να απομακρύνεται με το πέρας κάθε αγωνιστικής αφού παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, πέντε μακριά από τη 17η Βέροια.

Τα πλάνα των δύο τεχνικών:

Η ομάδα του Μάκη Χάβου παρατάχθηκε με ένα σύστημα 4-2-3-1 με τους Ανίν, Μπικέϊ, Κούσα και Γκάλο στην άμυνα, αμυντικά χαφ οι Σφακιανάκης και Ζούνιορ, δεξιά ο Μπακάκης, αριστερά ο Καμαρά, στην κορυφή ο Μπόγιοβιτς και πίσω του, σε ρόλο δεκαριού, ο Θεοδωρίδης.

Απ’ την άλλη, ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε την ομάδα του με ένα σύστημα 4-3-3 με τους Βαγγέλη, Γιαννίτση, Μπουγαΐδη και Κύργια στην άμυνα, στο κέντρο ο Πουλίδο, δεξιά ο Τσιάρας, αριστερά ο Παπαδόπουλος, στην κορυφή ο Μανιάς, δεξί εξτρέμ ο Μπακασέτας και αριστερά ο Τσουμάνης.

Κακό θέαμα στην πισίνα!

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο υπό καταρρακτώδη βροχή γνωρίζοντας ότι θα είχαν δύσκολο έργο λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στο Αγρίνιο.

Η μπάλα κόλλαγε σχεδόν σε όλο το γήπεδο και έτσι οι φάσεις ήταν λιγοστές μιας και οι παίκτες των δύο ομάδων αρκούνταν στις ψηλές μπαλιές χωρίς συγκεκριμένο στόχο. Ο
Παναιτωλικός προσπαθούσε να απειλήσει απ’ τις πτέρυγες, κυρίως απ’ τα αριστερά με τους Καμαρά και Ζούνιορ να παίρνουν αρκετές επιθετικές προσπάθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια ανήκε στην ομάδα του Παναιτωλικού με τον Καμαρά να σουτάρει από τα αριστερά έξω από την περιοχή αλλά ο Διούδης δεν είχε πρόβλημα και μπλόκαρε την μπάλα.

Τα λάθη ήταν πολλά, όπως ήταν αναμενόμενο λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να μην έχει ρυθμό το παιχνίδι σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους. Οι τελικές φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους φιλοξενούμενους.

Στο 37ο λεπτό ο Μανιάς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά μέσα από την περιοχή αλλά ο Μπακασέτας δεν μπόρεσε με προβολή να ανοίξει το σκορ. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία καλή στιγμή μέχρι τη λήξη των πρώτων 45′ με τους παίκτες των δύο συλλόγων να πηγαίνουν καταπονημένοι στα αποδυτήρια.

Ο Παναιτωλικός ήθελε, το γήπεδο δεν τον άφηνε…

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν λίγο πιο γρήγορος απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων θέλοντας να πετύχει ένα τέρμα που θα του έδινε σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Ο Μάκης Χάβος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Νταλμάτ στη θέση του Μπακάκη προκειμένου να φρεσκάρει τα εξτρέμ του και η ομάδα του Αγρινίου έγινε πιο απειλητική.
Μάλιστα, στο 80ο λεπτό ο Θεοδωρίδης βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ αλλά το σουτ του εντός περιοχής απομακρύνθηκε από τους παίκτες του Άρη λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

Όσο περνούσε η ώρα ο Παναιτωλικός ανέβαζε στροφές και στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Διούδη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό με τον Άρη να παραμένει σε δύσκολη θέση και να βλέπει το τραίνο της παραμονής να απομακρύνεται επικίνδυνα ενώ ο Παναιτωλικός παρέμεινε στην πρώτη δεκάδα του πίνακα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Κούσας (90′ Μαρτίνες), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ, Σφακιανάκης (78′ Παπουτσογιαννόπουλος), Γκάλο, Μπακάκης (68′ Νταλμάτ), Ανίν, Μπικέϊ, Μπόγιοβιτς

Άρης (Σ. Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (74′ Σουνάς), Μπακασέτας (92′ Αγγελούδης), Βαγγέλη, Μανιάς, Μπουγαΐδης (44′ Νταμαρλής), Τσιάρας

Επιμέλεια: Νίκος Βόπης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.