Ανυπομονούν για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα τέσσερα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, που δήλωσαν ανυπόμονα για τα προσεχή παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα τέσσερα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, που δήλωσαν ανυπόμονα για τα προσεχή παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν τους Μαρκάνο, Πελέ, Πέρες και Βαλντέζ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τα τέσσερα αποκτήματα να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ένταξη στον σύλλογο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος καλωσόρισε τους νέους παίκτες λέγοντας:

«Νιώθουμε τυχεροί που κατά τη διάρκεια μίας χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ώστε να αναπληρωθούν οι ανάγκες που προκύψαν, καθώς και για να ενισχύσουμε περαιτέρω την ομάδα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Είναι πολύ σημαντικό ότι και οι 4 έδειξαν εξ αρχής πολύ μεγάλη επιθυμία να έρθουν στον σύλλογο του Ολυμπιακού και την ομάδα μας κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι σημαντικό ότι όλοι τους έχουν παραστάσεις και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από σημαντικά πρωταθλήματα και θεωρούν ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Κι η επιθυμία στην οποία αναφέρθηκα προηγουμένως δείχνει πραγματικά το πώς μεγαλώνει μέρα με τη μέρα ο σύλλογος, πόσο κάνει βήματα μπροστά. Δείχνει πλέον ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα υπολογίσιμο μέγεθος στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κι αυτό φαίνεται μέρα με τη μέρα κι αυτό δεν προέρχεται μόνο από τις αγωνιστικές επιτυχίες που σταθερά ο Ολυμπιακός έχει τα τελευταία χρόνια, αλλά τόσο και από μία σωστή διαχείριση που προσπαθούμε να έχουμε, ώστε ο Ολυμπιακός να διατηρεί την ισχύ και την αξιοπιστία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σε αυτή τη σωστή διαχείριση πιστεύουμε, σε αυτή τη σωστή διαχείριση θα συνεχίσουμε, χωρίς υπερβολές, χωρίς σπατάλες και να σπαταλάς ή να ξοδεύεις περισσότερα από όσα παράγεις δεν είναι αυτό που θέλουμε και δεν οδηγεί πουθενά κι αυτό το έχουμε δει και στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, το έχουμε δει και σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Εμείς πιστεύουμε στη γιγάντωση του Ολυμπιακού μέσω συνετής διαχείρισης του παρόντος και του μέλλοντος της ομάδας. Εύχομαι σε αυτή την
προσπάθειά μας που πλέον έχει ορατά αποτελέσματα κι έχει κι ορατό αντίκτυπο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δίπλα στις επιτυχίες της ελληνικής, εθνικής ομάδας να βρούμε κι άλλους μιμητές από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε πλέον να αποτελέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα παράδειγμα συνολικά για την ελληνική οικονομία και για το πώς θα πρέπει να προοδεύσει και να δείξει την εξωστρέφεια που χρειάζεται για να βγούμε από αυτήν την κρίση. Καλωσορίζω και πάλι τα παιδιά κοντά μας, στην ομάδα μας».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στα νέα αποκτήματα αλλά και τη μεταγραφή του Ρομπέρτο:

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις 4 μεταγραφές αυτών των παικτών οι οποίοι θεωρήθηκαν απαραίτητοι για να καλύψουν τις θέσεις ορισμένων άλλων παικτών που τίμησαν τον σύλλογο και δόθησαν σε άλλες ομάδες. Θέλω να καλωσορίσω τον Βαλντέζ, τον Πελέ, τον Μαρκάνο ο οποίος είναι παλιός γνώριμος από την εποχή του κ. Βαλβέρδε και τον Πέρεζ, 4 πάρα πολύ καλούς παίκτες, καταξιωμένους, ο Μαρκάνο ήταν μαζί μας σε 2 νταμπλ τα οποία πήραμε τα τελευταία πριν φύγει κι εύχομαι το ίδιο να συμβεί και με τους νεοαποκτηθέντες οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν τι εστί Ολυμπιακός, θα το ζήσουν έντονα στη συνέχεια και να κατακτήσουν κι αυτοί ό,τι τίτλο υπάρχει στην Ελλάδα, εννοώ το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Ελλάδας. Και τώρα θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά εγώ και το λέω για τη μεγάλη μεταγραφή, γιατί εγώ πιστεύω ότι ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή της τελευταίας δεκαετίας, του τερματοφύλακά μας, του Ρομπέρτο, την οποία τη θεωρώ την υπ’ αριθμόν ένα μεταγραφή και ξέρω πολύ καλά τι θα πει η θέση του τερματοφύλακα σε μία ομάδα και προπαντός αν έχει τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο. Γι’ αυτό είναι ενθουσιασμένος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για τον Ολυμπιακό και θα κατακτήσει φέτος και το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος».

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι τέσσερις παίκτες.

Ο Ιβάν Μαρκάνο ευχήθηκε να κατακτήσει και άλλους τίτλους στη δεύτερη θητεία του στον Πειραιά: «Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός ήταν η ευκαιρία να παίξω ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Έχω πάρα πολλές προσδοκίες για τα 2 παιχνίδια αυτά. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι στην Μάντσεστερ. Αρχικά έχω έρθει δανεικός για έξι μήνες, αλλά έχω την προσδοκία να πάνε καλά τα πράγματα και να μείνω για μεγαλύτερο διάστημα».

Για το εάν περίμενε ό,τι θα επέστρεφε στην Ελλάδα, ο Ισπανός αμυντικός πρόσθεσε: «Πάντα είχα θετικές αναμνήσεις. Μου είχαν φερθεί πάρα πολύ καλά εδώ. Ίσως δεν το περίμενα τόσο σύντομα, αλλά σίγουρα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Πάντα σκεφτόμουν θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής
μου στον Ολυμπιακό»!

Ο Ερνάν Πέρες τόνισε πως η απόφαση να μετακομίσει στον Ολυμπιακό ήταν εύκολη γι’ αυτόν:

«Ευχαριστώ για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Μόλις άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήταν εύκολη απόφαση για μένα να έρθω. Είχα παίξει και με τη Βιγιαρεάλ στη διοργάνωση, αλλά τα πράγματα δεν είχαν πάει καθόλου καλά. Ανυπομονώ να έρθουν τα ματς με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Θέλω πολύ να παίξω και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Ο Πελέ ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους» για την ευκαιρία που του έδωσαν λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, μία μεγάλη οικογένεια. Νιώθω ευγνωμοσύνη που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή».

Για το εάν μπορεί να κάνει μία σύγκριση με κάποιες από τις προηγούμενες ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί (Ίντερ, Πόρτο), ο Πελέ τονισε: «Φυσικά πρόκειται για δύο πολύ μεγάλους συλλόγους, αλλά και τον έναν μήνα που είμαι
εδώ μπορώ να καταλάβω ότι και ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος! Γίνεται πολύ καλή δουλειά και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από το υψηλό επίπεδο»!

Τέλος, ο Νέλσον Βαλντέζ δήλωσε πως ανυπομονεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό:

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Ολυμπιακός ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα ενός συλλόγου με ιστορία. Θέλω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο και να κάνω όσους με βλέπουν με τη φανέλα του Ολυμπιακού να πειστούν ότι την κέρδισα. Το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, ήταν η ευκαιρία να παίξω ξανά στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, έχω πολλές προσδοκίες για τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανυπομονώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.