Ο κόσμος αναδεικνύει τον MVP κάθε αγώνα

Μια νέα διαδραστική επικοινωνία με τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας εγκαινιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου» μέσω διαδικτύου ν' αναδείξουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή κάθε αναμέτρησης.
Δημοσίευση: 06/02/2014 - 14:12
Μια νέα διαδραστική επικοινωνία με τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας εγκαινιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου» μέσω διαδικτύου ν' αναδείξουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή κάθε αναμέτρησης. Οπως αναφέρει στη σχετική ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«To paokfc.gr, η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε το δικό σας Man of the Match.
Επειτα από κάθε αγώνα της ομάδας θα μπορείτε όλοι να λαμβάνετε μέρος στην σχετική ψηφοφορία δίνοντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη σ' εκείνον που εσείς θεωρείτε ότι το αξίζει περισσότερο. Στο συγκεκριμένο δημοψήφισμα δεν θα υπάρχουν επιλεγμένες υποψηφιότητες και θα μπορείτε να επιλέξετε καθέναν από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν στον εκάστοτε αγώνα».

Η αρχή γίνεται με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ και κάθε ενδιαφερόμενος-η μπορεί να ψηφίζει στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.paokfc.gr/news-el/psifiste-to-diko-sas-mvp-of-the-game-apo-to-paokfc-gr/