Κοροβέσης: «Είμαστε για την έκτη θέση»

Ο Νίκος Κοροβέσης με δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα αξίζει πολλά περισσότερα απ' όσα έχει δείξει μέχρι τώρα στη σεζόν.

Ο Νίκος Κοροβέσης με δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα αξίζει πολλά περισσότερα απ’ όσα έχει δείξει μέχρι τώρα στη σεζόν.

Ο μπακ των Ηπειρωτών μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για τη χθεσινή νίκη στην Ξάνθη, δηλώνοντας πως η ομάδα του πλέον παρουσιάζεται πιο απελευθερωμένη ψυχολογικά. Αναλυτικά:

Για τη νίκη του ΠΑΣ κόντρα στην Ξάνθη:«Ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψουμε στις νίκες. Βρήκαμε τα πατήματά μας, ανέβηκε η ψυχολογίας μας, αποβάλλαμε το άγχος και έτσι καταφέραμε να κάνουμε μία σπουδαία εμφάνιση. Όλα τα παιδιά έχουν ποιότητα, ωστόσο είχαμε ένα τεράστιο βάρος από την περσινή επιτυχία, την οποία δεν διαχειριστήκαμε καλά στην αρχή της σεζόν και μείναμε πίσω. Όμως η ποιότητα μας δεν μας επιτρέπει να κινδυνεύουμε για την κατηγορία. Εμείς κοιτάμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα μας είναι για την έκτη θέση».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι στόχοι μου είναι η διάρκεια να είμαι σε υψηλό επίπεδο διαρκώς. Η Εθνική ομάδα είναι μέσα στους στόχους μου. Δεν έχω ενημερωθεί για ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, εγώ θέλω να πηγαίνω καλά και όλα θα έρθουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.