Κινείται και για τον Κάμπελ

Μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης του Ρομπέρτο, η διοίκηση του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στο θέμα του Τζόελ Κάμπελ.

Μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης του Ρομπέρτο, η διοίκηση του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στο θέμα του Τζόελ Κάμπελ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον Μίτσελ. Ο Κάμπελ έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την αγγλική ομάδα, η οποία είναι θετική στο ενδεχόμενο απόκτησής του.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις των «κανονιέρηδων», προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη. Στα θετικά για τους «ερυθρολεύκους» είναι και η πρόθεση του παίκτη να παραμείνει στην Ελλάδα, καθώς εμφανίζεται ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία του στους νταμπλούχους Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει με το συγκεκριμένο θέμα, πριν το τα τέλος της σεζόν, καθώς δε θέλει να «μπουν στον χορό» για την απόκτηση του παίκτη και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, που θα αυξήσουν την τιμή πώλησης.

Η Άρσεναλ αξιώνει οκτώ εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, με τον Ολυμπιακό να μην είναι διατεθειμένος μέχρι στιγμής, να προχωρήσει στην καταβολή ενός τέτοιου ποσού. Δημοσιεύματα θέλουν την αγγλική ομάδα να μελετά το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη, εφόσον κριθεί από τον Αρσέν Βενγκέρ, πως μπορεί να ενισχύσει το ρόστερ, εν όψει της νέας σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.