Κατήφεια για την ήττα στο «τριφύλλι»

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας ήττα 1-0, από τον Αστέρα Τρίπολης και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε.

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας ήττα 1-0, από τον Αστέρα Τρίπολης και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως άξιζαν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση της Τρίπολης και πλέον καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το «τριφύλλι» εκφράζει παράπονα και για τις διαιτητικές αποφάσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με τη διοίκηση να στέκεται στο πλευρό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, καθώς θεωρεί πως το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθειά τους. Οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να στρέψουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα των «πράσινων» και ειδικότερα να τους κάνει πιο αποτελεσματικούς στην τελική προσπάθεια, καθώς στο ματς με τους Αρκάδες, αυτό που έλειψε από το «τριφύλλι» ήταν το γκολ. Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη στο ματς της 24ης αγωνιστικής, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά play off και να μειώσει και πάλι τη διαφορά από τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Η τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Πράνιτς και Μέντες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής. Επίσης, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Μλάντεν Πέτριτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.