Αναστασίου: «Χωρίς φάση κέρδισε ο Αστέρας» (video)

Για άδικο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως με βάση τις ευκαιρίες του ματς ο Παναθηναϊκός έπρεπε να φύγει νικητής. «Νίκη χωρίς καλή απόδοση» σχολίασε ο Στάικος Βεργέτης.

Για άδικο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως με βάση τις ευκαιρίες του ματς ο Παναθηναϊκός έπρεπε να φύγει νικητής. «Νίκη χωρίς καλή απόδοση» σχολίασε ο Στάικος Βεργέτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου:

«Ο Αστέρας παίζει το ίδιο καλά και εντός και εκτός. Ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να ήταν βαρύς, όμως με λάθος μας κέρδισε ο Αστέρας. Χωρίς φάση κέρδισε ο Αστέρας. Ενενήντα λεπτά παίξαμε καλύτερα, πληρώσαμε τις συνέπειες του ρίσκο. Κρίμα για τα παιδιά, ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.  Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τέλος, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στη διαιτησία!”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Αναστασίου απάντησε: “Δεχτήκαμε το γκολ από δικό μας λάθος. Τρέξαμε να το γυρίσουμε, ίσως και πιο βιαστικά από ότι έπρεπε. Σύμφωνα με τις φάσεις του αγώνα έπρεπε να το καθαρίσουμε και να πάρουμε τη νίκη”.

Όταν ρωτήθηκε, τέλος, τι θέλει να διορθώσει στη συνέχεια, ο προπονητής του “τριφυλλιού” είπε: “Παίζουμε με έναν επιθετικό τον Μπεργκ. Λείπει ο Φιγκερόα, παλεύουν οι Καρέλης και Κλωναρίδης. Στις λεπτομέρειες χάνουμε βαθμούς, Θα βελτιωθούμε και θα ανέβουμε επίπεδο. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεργέτη:

«Πολύ σημαντική νίκη χωρίς να έχουμε καλή απόδοση όπως στα προηγούμενα ματς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα, χάναμε τη μπάλα εύκολα και ο Παναθηναϊκός με απευθείας μπαλιά στον επιθετικό γινόταν απειλητικός.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες ανακατατάξεις, αυξήσαμε την πίεση και κάπως έτσι ήρθε και το γκολ. Η ομάδα αποκτά μέταλλο γιατί χωρίς καλή εμφάνιση πήρε μία σπουδαία νίκη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός, έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια. Οι εσωτερικές αλλαγές άλλαξαν την εικόνα στο ημίχρονο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.