Στέφενς: «Να αποδεχθούν οι παίκτες τον ανταγωνισμό» (video)

Στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Χουμπ Στέφενς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. «Δεν έπρεπε να χάσουμε με αυτό το σκορ» σχολίασε ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Χουμπ Στέφενς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. «Δεν έπρεπε να χάσουμε με αυτό το σκορ» σχολίασε ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφενς:

“Σήμερα είδαμε καλό παιχνίδι, το σημαντικό για εμάς ήταν ότι είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Μόνο προς το τέλος του ματς είχε ευκαιρίες ο ΟΦΗ, δεν θυμάμαι στην κανονική ροή να μας απείλησε. Το ότι παίξαμε καλά και είχαμε συμπαγή ομάδα μας αφήνει ικανοποιημένους”, είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

Για το τι εννοεί ισορροπία: “Οι καλοί παίκτες από την φύση τους έχουν ισορροπία. Αυτό που μας έλειπε στα προηγούμενα ματς ήταν η αυτοσυγκέντρωση. Σήμερα είχαμε και ισορροπία και αυτοσυγκέντρωση. Ισως επειδή αλλάξαμε σχηματισμό, ίσως επειδή οι παίκτες ήθελαν εκδίκηση για τον αγώνα στον Πλατανιά, πάντως όπως κι να έχει ήμασταν καλά”.

Για τους νέους παίκτες: “Κάναμε αρκετές αλλαγές και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για τους νέους παίκτες. Σας έχω πει ότι έχουμε ανταγωνισμό πλέον στην ομάδα. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν οι παίκτες και να το αποδεχτούν.
Είδατε τον Νάτχο να μην μπορεί να παίξει 90 λεπτά, ο Ινσαουράλδε δεν είναι ακόμη έτοιμος, ο Μαντούρο δεν είχε παιχνίδια. Χρειάζονται χρόνο αυτοί οι παίκτες. Ακόμη, βλέπετε παίκτες που έπαιζαν πριν κάποιες φορές τώρα να βρίσκονται στον πάγκο. Αυτό σημαίνει ανταγωνισμός”.

Για το πως διαχειρίζεται τα πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε σύντομο χρονικό διάστημα: “Για μένα δεν είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. Βλέπουμε τις προπονήσεις, βλέπουμε ποιος έχει πρόοδο και ποιος όχι. Αυτός που δεν κάνει βήματα προόδου, είτε καθεται στον πάγκο, είτε μένει εκτός αποστολής. Και νομίζω ότι από αυτό θα μάθει. Τώρα αν οκτώ παίκτες τελειώνει το συμβόλαιό τους το καλοκαίρι δεν είναι πρόβλημα ίσα ίσα είναι ΄κίνητρο για να αποδείξουν ακόμη περισσότερα πράγματα”.

Για το αν μετά την απόκτηση του Χούσεν ο Σαλπιγγίδης θα παίζει στα πλάγια: “Θα δούμε. Κατ’΄αρχήν ο Αθανασιάδης συμπλήρωσε επτά κίτρινες και πρέπει να αποφασίσουμε σε ποια δύο ματς θα λείψει. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να ανταπεξέλθουμε σε όλα τα ματς. Τώρα αν ο Σαλπιγγίδης παίξει στα άκρα ή όχι δεν θα το συζητήσουμε τώρα. Και αυτός κάποιες φορές χρειάζεται ξεκούραση. Πιστεύω ότι και η ξεκούραση κάποιες φορές τους κάνει καλό”.

Για το γεγονός ότι όλη η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού έχει τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε ήδη επτά: “Δεν θα σχολιάσω τους διαιτητές, το καλύτερο είναι να μη λες τίποτα. Μερικές φορές δεν συμφωνώ με τις αποφάσεις τους, αλλά μερικές φορές. Μετά από ματς δεν κάνει να μιλάς για του διαιτητές. Κάνουν και αυτοί την δουλειά τους, και ελπίζω να την κάνουν καλά”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σα Πίντο:

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν φάνηκε στο γήπεδο ότι έπρεπε να χάσουμε με αυτό το σκορ. Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά που υπήρξε μεταξύ πρώτου και δεύτερου μέρους. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει για να πιέσει, αλλά ήμασταν ήρεμοι και καλά. Πέρα από το γκολ δεν έκαναν τίποτα άλλο. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ηρεμία του πρώτου, παρόλο που ξέραμε πως παίζει ο ΠΑΟΚ από τα άκρα. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη, αλλά σήμερα δεν πήραμε τίποτα. Μετά το δεύτερο και το τρίτο γκολ όλα έγιναν εύκολα για τον ΠΑΟΚ, που έχει τους κατάλληλους παίκτες και είναι μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι το τελικό σκορ ήταν θέμα τύχης, δεν είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.