Καραγεωργίου: «Η κακιά στιγμή» (video)

Στο στιγμιαίο λάθος της ομάδας του απέδωσε την ισοπαλία με τον Απόλλωνα ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου.

Στο στιγμιαίο λάθος της ομάδας του απέδωσε την ισοπαλία με τον Απόλλωνα ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα:

«Όταν δέχεσαι γκολ στα τελευταία λεπτά δεν είναι και το καλύτερο, που μπορεί να σου συμβεί. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια με έναν αντίπαλο πολύ ικανό, όπως αποδείχθηκε, πολύ δυναμικό. Φέραμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε, αλλά στο τέλος μια κακιά στιγμή, χάθηκε η μπάλα στον αέρα στην πρώτη φάση και δεχθήκαμε το γκολ. Η αίσθηση μου είναι πως θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ και να έχουμε πάρει μια διαφορά, ώστε αν συνέβαινε κάτι όπως στο τέλος να μην το πληρώσουμε. Αφού δεν το κάναμε όμως, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Την άλλη φορά με τον Άρη είχαμε κάνει εμείς την ανατροπή. Τελειώσαμε, το έγραψε η ιστορία αυτό, συνεχίζουμε». 

Για το αν αλλάζει κάτι για τον Λεβαδειακό η απόφαση για το 2+1 του υποβιβασμού:
«Δεν έχουμε καμιά σκέψη και δεν ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Η ομάδα έχει δυνατότητες και ικανότητες για πολύ ψηλότερα». 

Οι δηλώσεις του Λόρι Σάντσεζ:

«Είμαι ευχαριστημένος, που πήραμε το βαθμό. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούσαμε και ξεκινήσαμε να παίζουμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά ο βαθμός νομίζω είναι δίκαιος. Στα δύο προηγούμενα ματς είχαμε άσχημα αποτελέσματα καθώς δεχόμασταν γκολ στο τέλος, αλλά σήμερα έγινε το αντίθετο και αυτό είναι καλό για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.