Παράσχος: «Έτσι μέχρι το τέλος» (video)

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι ο Ατρόμητος συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το αήττητο των 15 παιχνιδιών και θέλει να συνεχίσει έτσι μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι ο Ατρόμητος συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το αήττητο των 15 παιχνιδιών και θέλει να συνεχίσει έτσι μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Καλλονής:

«Πετύχαμε ακόμα μία νίκη που είχε τεράστια βαθμολογική σημασία και συνεχίσαμε το αήττητο 15 αγωνιστικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, παρ’ όλο που ο αντίπαλος ήρθε και έπαιξε πολύ κλειστά. Θέλει τεράστια υπομονή, σήμερα δεν μπορώ να πω ότι την είχαμε. Απλοποιήθηκαν τα πράγματα όταν έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι για να το τελειώσουμε με λιγότερη κούραση, καθώς μας περιμένουν δύσκολα ματς με Αστέρα, Ολυμπιακό και Λιβαδειά. Απέδειξε αυτή η ομάδα ότι έχει μια σταθερότητα, έσπασε κι άλλα ρεκόρ τη φετινή σεζόν. Ερχόμαστε από κεκτημένη ταχύτητα και θέλουμε να τη διατηρήσουμε και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος».

Για τη συνέχεια και τα αγωνιστικά προβλήματα:
«Αύριο θα δούμε αν είναι ανησυχητικό του Παπαδόπουλου, πιστεύουμε ότι δεν θα είναι θλάση, αλλά σφίξιμο. Πιστεύω θα παίξει ο Ναπολεόνι, ίωση είχε. Ο Φωτάκης είναι λίγο πίσω, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να υπολογίζουμε εκεί, το έδειξαν και τα εργομετρικά, θέλει λίγο να κάνουμε υπομονή».

Οι δηλώσεις του Ματζουράκη:

«Οι παίκτες είχαν αγωνιστική πειθαρχία. Έκαναν ένα καλό και ομαδικό παιχνίδι και περιόρισαν τα όπλα του Ατρόμητου κατά πολύ. Σε άσχημη μέρα ο διαιτητής, θεωρώ ότι οι δυνατότητές του ήταν καλύτερες και δεν μπορέσαμε να φύγουμε με αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είχαμε σχεδιάσει την ομάδα να έχει ύψος και γι’ αυτό δεν βάλαμε Λεοζίνιο και Περόνε». 

Για τη διαιτησία:
«Αυτά τα στοιχεία θέλαμε απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή όπως ο Ατρόμητος, που έχει κάθετο παιχνίδι. Είχαμε μία ωραία Καλλονή, αλλά παντρεύτηκε μία κακάσχημη διαιτησία. Κομβικό το ματς με τον Λεβαδειακό που έρχεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.