Μίτσελ: “Θέλω να μείνω εδώ” (video)

Ο Μίτσελ είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο ο Ισπανός σχετικά με το ενδιαφέρον της Σουόνσι τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν έχει πρόθεση να φύγει από τον Ολυμπιακό. Επίσης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο απόκτησης του Κάμπελ, όπως έγινε με τον Ρομπέρτο.

Ο Μίτσελ είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο ο Ισπανός σχετικά με το ενδιαφέρον της Σουόνσι τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν έχει πρόθεση να φύγει από τον Ολυμπιακό. Επίσης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο απόκτησης του Κάμπελ, όπως έγινε με τον Ρομπέρτο.

Θέλουμε βεβαίως ένα σχόλιο για το παιχνίδι. Την παράσταση όμως έκλεψε ο Ρομπέρτο, όχι τόσο για την απόκρουση που έκανε, αλλά για την ανακοίνωση της παραμονής του στον Ολυμπιακό.
Πιστεύω ότι είναι μία καταπληκτική είδηση η απόκτηση του Ρομπέρτο. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα έχουμε έναν τερματοφύλακα του επιπέδου του Ρομπέρτο για τόσο καιρό. Είναι μεγάλη επιτυχία των διαπραγματεύσεων της ομάδας και αποδεικνύει ότι είμαστε πια στην ελίτ. Και για αυτό το λόγο οι φίλαθλοι πανηγύρισαν τόσο πολύ τη μεταγραφή του όσο και τη νίκη.

Και το σχόλιό σας για το ματς;
Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καταπληκτικά, βάλαμε δύο ωραία γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες και για άλλο ένα. Στα αποδυτήρια ήμασταν χαρούμενοι. Στο δεύτερο μέρος ρίξαμε πολύ την απόδοσή μας, χάσαμε την κατοχή της μπάλας και παρόλο που είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, επιτρέψαμε πολύ χώρο στον Πανιώνιο. Μου άρεσε λιγότερο το δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά υπάρχουν και καλά νέα από το ματς. Το δίδυμο των αμυντικών μας ήταν καταπληκτικό. Μιλάω για τον Αβραάμ και τον Μαρκάνο. Τις τρεις φορές που χρειάστηκε να επέμβει ο Ρομπέρτο, το έκανε με μεγάλη επιτυχία. Είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία των Σάμαρη και των Ντινγκά.

Σήμερα ήταν στο γήπεδο και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήσασταν ενήμερος για την παρουσία του Μόγιες; Κι αν ναι, προσπαθήσατε να κρύψετε κάτι λόγω της παρουσίας του;
Όχι, δεν προσπάθησα να κρύψω κάτι από τον προπονητή της Μάντσεστερ. Όμως όλος ο κόσμος ξέρει ότι τα ματς πρωταθλήματος είναι διαφορετικά από του Τσάμπιονς λιγκ. Από πλευράς διάθεσης και ποιότητας παιχνιδιού. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που δεν είδε ο Μόγιες, αλλά θα τα δει και θα υποφέρει την ημέρα του ματς, όπως η ατμόσφαιρα. Αυτό θα αναγκαστεί να το υποστεί. Και λυπάμαι πολύ που σήμερα δεν του δείξαμε κάτι παραπάνω, όπως λεπτομέρειες της φιλοξενίας μας. (γέλια)

Πώς το σχολιάζετε το γεγονός ότι τα εισιτήρια δεν είναι πολλά στο Καραϊσκάκη; Γράφτηκαν πολλά στον ελληνικό Τύπο.
Ήταν περίεργες οι ώρες που παίξαμε. Σήμερα ήταν εργάσιμη μέρα και ώρα. Την Κυριακή το μεσημέρι ο κόσμος είναι με την οικογένεια. Η κρίση επηρεάζει όλο τον κόσμο ,τους πάντες και φυσικά το ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος προσπαθεί να αποταμιεύσει χρήματα για να έρθει στο ματς με την Μάντσεστερ.

Καλή είδηση είναι σίγουρα και ο Σάμαρης. Τον βοήθησε όμως ο Ντινγκά που ήταν πιο αμυντικογενής παίκτης μαζί του. Κι επίσης ένα σχόλιο για τον Πέρεζ που έκανε ντεμπούτο.
Πιστεύω ότι πραγματικά τον βοήθησε τον Σάμαρη η θέση που έπαιξε. Είναι συνηθισμένος σε αυτή τη θέση στον Πανιώνιο. Όμως πιστεύω ότι σήμερα έπαιξε με απλότητα. Έκανε πιο ήρεμες και απλές κινήσεις .Τον τελευταίο καιρό δυσκόλεψε μόνος του τον εαυτό του. Σήμερα όμως μας άρεσε πολύ. Όσον αφορά στον Πέρες, έδειξε κάποιες από τις αρετές που διαθέτει. Προλάβαμε και είδαμε σήμερα ότι είναι γρήγορος παίκτης. Του αρέσει να προωθείται πολύ γρήγορα, να παίζει πολύ με δύναμη. Είναι σίγουρος ότι είναι ένα παιδί που θέλει να θριαμβεύσει και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.

Μιλήσατε με τον Ρομπέρτο; Σας είπε κάτι για το θέμα της μεταγραφής του;
Έχουμε μιλήσει, μου είπε ότι είναι ευτυχισμένος. Ο Ρομπέρτο είχε προτάσεις και από άλλους συλλόγους, αλλά προτίμησε να μείνει εδώ. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας έδωσε. Τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα. Τον είχα προσκαλέσει για δείπνο μετά τις αποκρούσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα ας μας κεράσει εκείνος για τη μεταγραφή του. Δεν τον βλέπω πολύ τολμηρό όμως με τα λεφτά (γέλια).

Πότε θα έχετε στη διάθεσή σας τον Βαλντές; Ο Τόρες είναι θέμα τραυματισμού ή τακτικής που έμεινε εκτός αποστολής;
Σίγουρα ο Βαλντές θα είναι διαθέσιμος με την Μάντσεστερ. Τον έχουμε αφήσει εκτός γιατί είχε μία επιβάρυνση. Κι επειδή μένουν λιγότερο από 20 μέρες, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Δέχτηκε ένα χτύπημα μικρό ο Τόρες, τον χτύπησε στα πλευρά, είχε κάποιες ενοχλήσεις και για αυτό προτιμήσαμε να τον αφήσουμε εκτός. Δεν θέλαμε να επιβαρύνουμε ούτε τον Τόρες, αλλά και κανένα παίκτη. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι μία φυσιολογική απόκρουση ενός αμυντικού σε μία μπαλιά. Τον χτύπησε λίγο περισσότερο στα πλευρά και για αυτό προτιμήσαμε να τον αφήσουμε έξω. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι από την εβδομάδα που έρχεται θα προπονείται με την ομάδα.

Μετά την αποχώρηση του Μήτρογλου, έχει πέσει η απόδοση της επίθεσης, ενώ παράλληλα είχε ακουστεί για τον Γενάρη ότι θα ερχόταν και ο Κολοβός. Πώς τον είδατε τον Κολοβό και τι σκέφτεστε;
Ο Κολοβός είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε. Είναι μελλοντικός παίκτης και ξέρουμε την αξία του. Δεν θέλαμε να έρθει από τώρα, γιατί θα είχε λίγα ματς. Προτιμάμε να έρθει από την αρχή της χρονιάς. Ο αριθμός των γκολ έχει πραγματικά μειωθεί. Είναι φυσιολογικό όταν μία ομάδα σκοράρει τόσα γκολ, οι αντίπαλοι να έρχονται πιο προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν αυτό που προσπαθεί να καταφέρει ο Ολυμπιακός. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα 102 γκολ που είναι ρεκόρ. Όμως δεν είναι εύκολο να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Το ρεκόρ θα το κάνει η άμυνα. Έχει δεχτεί μόλις 7 γκολ και η καλύτερη άμυνα ήταν τα 12 γκολ τη σεζόν 1972-73.
Τα γνωρίζω αυτά που λέτε. Όλα μου φαίνονται όμορφα. Πιστεύω πώς πραγματικά η άμυνά μας είναι καταπληκτική. Στην σελίδα της ΟΥΕΦΑ μας είχαν κάνει αναφορά. Αυτό μιλάει πολύ καλά για την δουλειά μας. Πιστεύω είναι σημαντικό να υπάρχει μία ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Όταν μία ομάδα κερδίζει, κερδίζει κυρίως γιατί έχει δεχτεί λίγα γκολ. Η ιδέα του παιχνιδιού μας είναι να παίζουμε καλή άμυνα, αλλά να παίζουμε στην αντίπαλη περιοχή καλή άμυνα. Να κρατάμε την μπάλα στα πόδια μας και να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο να μας δημιουργούν κινδύνους. Αυτό κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Άγγλοι πήραν δύο παίκτες του Ολυμπιακού, τον Μήτρογλου και τον Τζιμπούρ. Τώρα γράφουν ότι θέλουν και τον προπονητή (σ.σ. για το ενδιαφέρον της Σουόνσι).
Τώρα θα φύγω κι εγώ. Με πήραν τηλέφωνο χθες, αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι καλά και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί τους. Μην το πείτε όμως στον κ. Μαρινάκη (γέλια).

Ξέρετε για το ενδιαφέρον της Σουόνσι;
Όχι. Φυσικά και ξέρω όμως ότι μία άλλη αγγλική ομάδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για εμάς συνολικά. Για να μιλήσουμε σοβαρά δεν πρόκειται να κάνω προμόσιον για άλλες ομάδες. Είμαι ικανοποιημένος εδώ και θέλω να μείνω εδώ. Αυτό το λέω σοβαρά.

Έχετε ζητήσει την παραμονή του Κάμπελ;
Το μόνο πράγμα που ζητάω από τη διοίκηση είναι να μείνω εγώ (γέλια)! Ο Κάμπελ είναι ένας παίκτης που είναι δανεικός και δεν γνωρίζω καθόλου αν υπάρχουν ή έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Αρσεναλ. Οι δύο σύλλογοι πρέπει να λάβουν υπόψη ότι ο Κάμπελ παίζει πολύ καλά εδώ. Δεν ξέρουμε όμως ποια είναι η πρόθεση της ομάδας στην οποία ανήκει. Σίγουρα θα έχουμε τον χρόνο για να τα σκεφτούμε όλα αυτά. Αυτή τη στιγμή έχει τελειώσει η αγορά του Γενάρη, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις θα τα συζητήσουμε όλα αυτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.