Ρομπέρτο: “Τους ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά”

Ο Ρομπέρτο δεν πρόκειται να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός την απόκτηση του, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο Ρομπέρτο δεν πρόκειται να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός την απόκτηση του, όπως τόνισε ο ίδιος. Ο Ισπανός άσος μίλησε στο κανάλι των “ερυθρολεύκων” εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τους φιλάθλους, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει το Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Ήταν κάτι που ήθελες πολύ, κρίνοντας από τις αντιδράσεις σου. Ποιες οι σκέψεις σου μετά από αυτή την εξέλιξη;

“Φυσικά και ήταν κάτι που ήθελα πολύ! Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μόνο εάν το θέλεις πολύ! Εδώ και πολύ καιρό συζητούσαμε και εκτιμούσαμε το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί η υπόθεση της μεταγραφής μου. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να την ολοκληρώσουμε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Δεν ξέρω ποιος είχε την ιδέα να το ανακοινώσουμε στα μεγάφωνα του σταδίου την ώρα του αγώνα, όμως ήταν μία υπέροχη στιγμή και σίγουρα μία εμπειρία την οποία θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή!”

Όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή σου ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και για μία ακόμη φορά έκανε το όνομά σου σύνθημα! Θα ήθελες να τους πεις κάτι;

“Τους ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για την στήριξη που πάντοτε μου έδειχναν και μου δείχνουν. Εκτιμώ απεριόριστα την αγάπη τους, όπως και την αγάπη του συλλόγου. Φυσικά και την πρόθεση του προέδρου να με κρατήσει εδώ! Αυτό είναι το βραβείο για όλους τους ποδοσφαιριστές! Το βραβείο για την προσπάθεια που κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Ελπίζω με την αγωνιστικότητά μου, το πάθος μου, την απόδοσή μου και τα αποτελέσματα που θα έχουμε ως ομάδα, να τους ανταποδώσω αυτή την αγάπη και να κρατήσω το πνεύμα τους για εμένα σε αυτά τα επίπεδα!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.