Δικός του ο Ρομπέρτο!

Από τα μεγάφωνα του «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ρομπέρτο από τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2018!

Από τα μεγάφωνα του «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ρομπέρτο από τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2018!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της μονιμοποίησης του Ισπανού τερματοφύλακα στον Πειραιά με την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε στο 85ο λεπτό του αγώνα, μια και η διοίκηση θέλησε να κάνει έκπληξη στους φιλάθλους!

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», ανακοινώθηκε συγκεκριμένα, με τους οπαδούς να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και να αποθεώνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόκτηση του Ρομπέρτο κόστισε στον Ολυμπιακό 6 εκατ. ευρώ από τους «ροχιμπλάνκος». Οι «ερυθρόλευκοι» δούλευαν εδώ και δέκα μέρες για την επίτευξη της συμφωνίας και ήταν αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση δαπανώντας ένα ποσό που δεν είχε δοθεί ποτέ στο παρελθόν από ελληνική ομάδα για τερματοφύλακα. Τελικά οι άνθρωποι της Ατλέτικο βρέθηκαν στην Ελλάδα και σήμερα έκλεισε το deal.

Ο Ρομπέρτο, ο οποίος είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα – γι’ αυτό άλλωστε και ήθελε να μονιμοποιηθεί στον Πειραιά – μετά το ματς με τον Πανιώνιο έκανε πλάκα στα αποδυτήρια με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ρωτώντας τους: «Γιατί δεν μου το είπατε και έπρεπε να το μάθω από τα μεγάφωνα;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.