Ουζουνίδης: «Τονωθήκαμε μετά τη Νέα Σμύρνη» (video)

Ο τεχνικός του Εργοτέλη Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Βέροιας πως το τρίποντο στην έδρα του Πανιωνίου ανέβασε την αυτοπεποίθηση των παικτών του.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Βέροιας πως το τρίποντο στην έδρα του Πανιωνίου ανέβασε την αυτοπεποίθηση των παικτών του.

Οι Κρητικοί κέρδισαν 2-0 τη «Βασίλισσα του Βορρά» και έκαναν σημαντικό βήμα παραμονής, με τον τεχνικό τους να τονίζει πάντως πως το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη ήταν αυτό που αποτέλεσε το «κλειδί» και για τη σημερινή επικράτηση.

«Είχαμε σε καλή μέρα την αμυντική μας γραμμή και δεν έδωσε δικαιώματα στην Βέροια. Η σημασία του αγώνα ήταν πολύ μεγάλη, θέλαμε να κρατήσουμε το αβαντάζ του πρώτου αγώνα. Δεν είχαμε τόση ποιότητα στο παιχνίδι όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι πήραμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε.

O τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη στη Νέα Σμύρνη, τόνωσε την αυτοπεποίθηση μας. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και η εικόνα τους στο γήπεδο δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούσε ένα τόσο αρνητικό σερί», τόνισε ο Ουζουνίδης, που πλέον βλέπει το επόμενο παιχνίδι, που δεν είναι άλλο από το κρητικό ντέρμπι απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Πλατανιά:

«Θα πάμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο από το παιχνίδι. Γνωρίζω καλά τον Πλατανιά αλλά έχει αλλάξει αρκετά όπως έχουμε αλλάξει και εμείς. Βελτιώσαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και καταφέραμε να πάρουμε δύο νίκες που θα φανούν πολύ σημαντικές στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ντόστανιτς: «Δεν καταθέτουμε τα όπλα»

Από την πλευρά του ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του και τόνισε πως θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την αποφυγή του υποβιβασμού:

«Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη. Γνωρίζαμε ότι αυτό το παιχνίδι μετρούσε για περισσότερους από τρεις βαθμούς.

Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες μου έπαιξαν όπως θα ήθελα και εγώ. Συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό, όμως δεχτήκαμε το γκολ στο χειρότερο δυνατό σημείο. Είχαμε ένα δοκάρι μετά το 1-0, αλλά ανοίξαμε περισσότερο τους χώρους και ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα για εμάς. Όταν δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ εκεί τελείωσε το παιχνίδι», είπε ο τεχνικός της Βέροιας και συνέχισε μιλώντας για τη μάχη της παραμονής:

«Δεν καταθέτουμε τα όπλα. Γνώριζα απο την πρώτη στιγμή ότι το έργο μου θα ήταν δύσκολο, όμως συνεχίζουμε μέχρι το τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.