Ρομπέρτο: «Ο Νικοπολίδης είναι θρύλος» (video)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αντώνη Νικοπολίδη ο Ρομπέρτο, που ξεκαθάρισε πως δεν έχει στόχο να ξεπεράσει τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. «Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση του κόσμου» σχολίασε για την παραμονή του στο Λιμάνι μιλώντας στην κάμερα του novasports. «Θέλω να γίνω πρωταθλητής» τόνισε ο Πέρεζ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αντώνη Νικοπολίδη ο Ρομπέρτο, που ξεκαθάρισε πως δεν έχει στόχο να ξεπεράσει τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. «Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση του κόσμου» σχολίασε για την παραμονή του στο Λιμάνι μιλώντας στην κάμερα του novasports. «Θέλω να γίνω πρωταθλητής» τόνισε ο Πέρεζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρομπέρτο:

«Φυσικά και το ήθελα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αντίδραση του κόσμου γιατί αυτό σημαίνει πως κάτι κάνω καλά. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να έρθω στην Ελλάδα γιατί ξέραμε λίγα πράγματα με την οικογένειά μου για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Πλέον όμως πιστεύω πως είναι απόλυτη επιτυχία η απόφασή μου να έρθω. Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή τι σημαίνει για μένα γιατί ο καιρός είναι λίγος. Η εξέλιξη όμως αυτή είναι πολλή σημαντική για τη ζωή μου, την επαγγελματική μου καριέρα και αρέσει πολύ στην οικογένειά μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στη συνέχεια.

Δεν σκέφτομαι να ξεπεράσω τον Νικοπολίδη γιατί ο Αντώνης είναι ένας θρύλος για την ομάδα. Έχει αφήσει ιστορία. Ότι και να πετύχω με την ομάδα δεν πιστεύω πως θα ξεπεράσω ποτέ τον Νικοπολίδη γιατί είναι ιδικά του και τα έχει πετύχει ο ίδιος. Όσο καλά και να πάω ποτέ δεν θα σβήσει ο θρύλος του Νικοπολίδη.

Δεν ήξερα πως είναι εδώ σήμερα ο Μόγες. Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι τελείως διαφορετικά από αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείξαμε πως είμαστε δυνατοί και πως έχουμε λύσεις. Πως παίρνουμε τα πράγματα σοβαρά ακόμα και αν έχουμε ένα εύκολο ματς. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και έτσι θέλουμε να παρουσιαζόμαστε.

Για να πετύχω σημαντικά πράγματα πρέπει να πηγαίνεις βήμα βήμα. Το πρώτο σκέφτομαι είναι πως θέλω να κερδίσω τα ο πρωτάθλημα και τα Κύπελλο γιατί δεν έχω κερδίσει μέχρι στιγμής κάποιον τίτλο στην καριέρα μου. Θέλω να συνεχίσουμε να παίζουμε ένα σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα η απόδοσή μας θα μας δείξει το τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέρεζ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα, τα πήγαμε πολύ καλά. Ελπίζω να πάρω ακόμα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Οι συμπαίκτες μου θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται, Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

 Θέλω οπωσδήποτε να γίνω πρωταθλητής με τη νέα μου ομάδα και θέλω να σκοράρω τουλάχιστον 6-7 γκολ.

Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά σήμερα, τα γρήγορα γκολ μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.