Πετράκης: «Χαίρομαι μόνο σήμερα» (video)

Ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά προσγειωμένος ενόψει συνέχειας, δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης. «Δεν ξέρω τι πάθαμε σήμερα» σχολίασε ο Ράινερ Μάουρερ, ανακοινώνοντας παράλληλα τη λήξη της συνεργασίας του με την ακριτική ΠΑΕ.

Ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά προσγειωμένος ενόψει συνέχειας, δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης. «Δεν ξέρω τι πάθαμε σήμερα» σχολίασε ο Ράινερ Μάουρερ, ανακοινώνοντας παράλληλα τη λήξη της συνεργασίας του με την ακριτική ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετράκη:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά, πιστεύω ότι έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε καλή εικόνα και κερδίσαμε δίκαια. Σε ότι αφορά το παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, κάναμε το 1-0 γρήγορα, και διαχειριστήκαμε καλά την εξέλιξη του αγώνα. Είχαμε διαβάσει καλά και τον αντίπαλο και τα τρία γκολ, τα δοκάρια και οι ευκαιρίες που είχαμε αποδίδουν την εικόνα του αγώνα και την εμφάνισή μας. Αιφνιδιάσαμε την SKODA ΞΑΝΘΗ, πετύχαμε το πρώτο γκολ νωρίς και το παιχνίδι γύρισε προς το μέρος μας. Η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν έβγαλε στο ματς την εικόνα που περιμέναμε. Χαιρόμαστε μόνο σήμερα γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να χάσουμε τον δρόμο μας, έχουμε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι μπροστά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για την συνέχεια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάουρερ:

«Για μένα σήμερα ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι πάθαμε σήμερα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Ήταν καθαρά τα γκολ που δεχθήκαμε. Μόνο για 10 λεπτά στο ξεκίνημα του β’ μέρους είμαι ευχαριστημένος. Σ’ αυτή τη διάρκεια είχαμε το δοκάρι του Μάνταλου αλλά ήταν μόνο 10 λεπτά καλά από τα 90 λεπτά. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα. Είμαι απογοητευμένος και πρέπει να ζητήσω συγνώμη. Μετά το παιχνίδι ο κος Πανόπουλος με ενημέρωσε ότι τελείωσε η συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.