Ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο της Καλλονής

Μία απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ανοίγει τον δρόμο για την έναρξη των έργων στο γήπεδο της Μυτιλήνης και την επιστροφή της Καλλονής στη φυσική της έδρα.

Μία απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ανοίγει τον δρόμο για την έναρξη των έργων στο γήπεδο της Μυτιλήνης και την επιστροφή της Καλλονής στη φυσική της έδρα.

Συγκεκριμένα, το VI Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισε να κάνει δεκτή την αίτηση ανάκλησης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ανατρέποντας προηγούμενη  απόφαση του Ε’ κλιμακίου που είχε αποφανθεί κατά της υπογραφής της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου της επισκευής και αναβάθμισης του γηπέδου της Μυτιλήνης.

Ουσιαστικά, κρίνεται νόμιμη η διαδικασία που ακολουθήθηκε από την Περιφέρεια για την ανάθεση του έργου και ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, πράγμα που θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Νόμιμες είχαν κριθεί οι ενέργειες της Περιφέρειας και από την αρμόδια Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

«Η Περιφέρεια αισθάνεται δικαιωμένη, όπως άλλωστε και ο Λεσβιακός λαός. Οι προσπάθειες και κάθε λογής παρεμβάσεις όσων  δεν ήθελαν να γίνει το έργο, έπεσαν στο κενό. Προχωράμε στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο και οι εργασίες θα αρχίσουν άμεσα, έτσι ώστε τα αθλητικά σωματεία του τόπου μας να αποκτήσουν ένα γήπεδο σύγχρονο και λειτουργικό», τόνισε σχετικά ο ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.