Κοντά στους σεισμοπαθείς ο ΟΦΗ

Την έμπρακτη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες από τον σεισμό της Κεφαλλονιάς εξέφρασε η ΠΑΕ ΟΦΗ.
Δημοσίευση: 05/02/2014 - 13:48

Την έμπρακτη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες από τον σεισμό της Κεφαλλονιάς εξέφρασε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος πρότεινε στη Σούπερ Λιγκ να μεταδοθούν στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής από τις ΠΑΕ αλλά και από τα κανάλια Novasports μηνύματα συμπαράστασης προς τους κατοίκους του νησιού που δοκιμάζονται από τον Εγκέλαδο, αλλά και την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από τους χορηγούς των συλλόγων της Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου αναδεικνύει η σημερινή πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία απέστειλε επιστολή στην Superleague προτείνοντας να οργανωθούν άμεσα ενέργειες συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τον σεισμό κατοίκους της Κεφαλλονιάς.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΟΦΗ προτείνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική, η Superleague να αναλάβει να μεταδώσει μέσω των ΠΑΕ και των καναλιών Novasports μηνύματα συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω των επαναλαμβανόμενων σεισμών.

Επίσης, Η ΠΑΕ ΟΦΗ προτείνει να στην Superleague αλλά και σε κάθε ομάδα ξεχωριστά, να έρθουν σε επικοινωνία με τους χορηγούς τους και να προσφέρουν ότι μπορούν στους συνανθρώπους μας στην Κεφαλλονιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει την αρχή αφού σε συνεννόηση με την εταιρεία Σεληνάρι θα αποστείλει 6.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό ΠΑΕ ΟΦΗ Η20 στους Κεφαλλονίτες που είναι αναγκασμένοι να διανυκτερεύουν σε σκηνές και πρόχειρα καταλύματα».