Νέα αρχή κόντρα στον ΟΦΗ

Να ξεχάσει την εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον Πλατανιά και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, θέλει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (17:15 Novasports 2).

Να ξεχάσει την εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον Πλατανιά και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, θέλει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (17:15 Novasports 2). O «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει μια καλή εμφάνιση, για να δείξει πως το αποτέλεσμα στα Χανιά ήταν μια κακή παρένθεση. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να διατηρήσουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τους ομάδες, που τους ακολουθούν και να κρατήσουν μέχρι τέλους της κανονικής περιόδου, τη δεύτερη θέση. Αυτή θα τους δώσει πλεονέκτημα, εν όψει των play off του πρωταθλήματος.

Ο Χουμπ Στέφενς φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της Τούμπας. Ο Γλύκος θα καθίσει στην εστία του ΠΑΟΚ, με τους Σκόνδρα και Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας. Οι Τζαβέλλας και Λίνο θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι Κάτσε και Μαντούρο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Σαλπιγγίδης και Νίνης θα είναι οι δυο πλάγιοι μεσοεπιθετικοί, με τον Λούκας σε θέση επιθετικού μέσου. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αθανασιάδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.