Καλύτερα ο Μπακασέτας

Η αγωνία του Σούλη Παπαδόπουλου, αναφορικά με το εάν θα καταφέρει να πάρει μαζί του στο Αγρίνιο τον Τάσο Μπακασέτα, κορυφώνεται!
Δημοσίευση: 04/02/2014 - 17:53

Η αγωνία του Σούλη Παπαδόπουλου, αναφορικά με το εάν θα καταφέρει να πάρει μαζί του στο Αγρίνιο τον Τάσο Μπακασέτα, κορυφώνεται!

Ο 20χρονος επιθετικός είναι γριπωμένος, χθες δεν προπονήθηκε, όμως σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας βήμα προς τα εμπρός. Υπ΄ αυτή την πρόοδο, οι πιθανότητες συμμετοχής του στην αποστολή της Αιτωλοακαρνανίας, είναι αυξημένες.

Αντίθετα, ο Μπάμπης Οικονομόπουλος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση και ως εκ τούτου τα πράγματα γι αυτόν δυσκολεύουν. Μόνος του γυμνάστηκε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ενώ ο Πέτρος Καμινιώτης υποβάλλεται σε θεραπεία.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 11, στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης.  
 

Χωρίς φιλάθλους στο Αγρίνιο

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Αρης: «Χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων του θα αγωνιστεί ο Αρης στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό (19:30). Η ΠΑΕ Παναιτωλικός αποφάσισε να μη χορηγήσει εισιτήρια, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας και η Αστυνομία ευθυγραμμίστηκε με τη στάση της γηπεδούχου ομάδας, αρνούμενη να συναινέσει στην παραχώρηση κερκίδας για τις ανάγκες των φιλάθλων του Αρη».