Παπαματθαιάκης: «Ίσως το κρισιμότερο ματς της χρονιάς» (video)

Ένα από τα πιο κρίσιμα ματς όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή καλείται να δώσει ο Λεβαδειακός απέναντι στον Απόλλωνα, όπως δήλωσε στο novasports.gr ο Μανώλης Παπαματαθαιάκης.

Ένα από τα πιο κρίσιμα ματς όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή καλείται να δώσει ο Λεβαδειακός απέναντι στον Απόλλωνα, όπως δήλωσε στο novasports.gr ο Μανώλης Παπαματαθαιάκης.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ πως παίζουμε ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς. Ένα ματς που πιάνεται σαν εξάποντο και που πρέπει να κερδίσουμε 100%. Αν το πάρουμε θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Απόλλων είναι μια καλή ομάδα που έχει αλλάξει ψυχολογία και τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στις μεγάλες μπάλες με τα πολλά ψηλά παιδιά που γεμίζει την περιοχή. Έχουμε δείξει πως στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και μπορούμε να κερδίζουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τα νέα παιδιά μας έχουν δώσει την απαραίτητη βοήθεια από τα πρώτα παιχνίδια που μπήκαν στην ομάδα. Το ρόστερ μας είναι σίγουρα καλύτερο από την αρχή. Μπορούμε πλέον να κερδίσουμε και στην έδρα μας, αλλά πιστεύω πως κάποια στιγμή θα πάρουμε αποτελέσματα και εκτός έδρας.

Αν παρουσιαστούμε όπως και στα προηγούμενα ματς στο γήπεδό μας, έχουμε την ποιότητα αλλά και την ικανότητα να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο μέσα στη Λιβαδειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.