Σε αναζήτηση του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για τον Ιανουάριο

Ψηφοφοριών συνέχεια για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μαζί με το καλύτερο γκολ του προηγούμενου μήνα ανακοίνωσε την αντίστοιχη και για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή MVP του Ιανουαρίου.

Ψηφοφοριών συνέχεια για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μαζί με το καλύτερο γκολ του προηγούμενου μήνα ανακοίνωσε την αντίστοιχη και για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή MVP του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «O πρώτος μήνας του 2014 έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να σημειώνει έξι νίκες και μία ήττα στις αναμετρήσεις του για Super League και Κύπελλο Ελλάδας με συνολικό απολογισμό τερμάτων 16 υπέρ και πέντε κατά. Το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας για τον Ιανουάριο.Υποψήφιοι αυτή τη φορά είναι: Ο Παναγιώτης Γλύκος που συνεχίζει τις σταθερά πολύ καλές του εμφανίσεις πραγματοποιώντας καίριες επεμβάσεις όποτε χρειάζεται. Ο Λίνο που είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή δίνει άλλη πνοή στην ομάδα, ενώ ήταν ο πρωταγωνιστής στην ανατροπή επί της Ξάνθης.

Ο Μίροσλαβ Στοχ που με δύο γκολ και μία ασίστ. καθάρισε και τυπικά την υπόθεση πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον Ηρακλή. Ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος σκόραρε και στις δύο αναμετρήσεις με τον Γηραιό κι έδωσε πολύ ενέργεια στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ με συνεχές τρέξιμο και πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο που μπήκε κατευθείαν σε φουλ ρυθμούς ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις είτε ως αμυντικός χαφ είτε (για λίγο) ως στόπερ. Ο Ολλανδός έκλεισε τον πρώτο του μήνα στον Δικέφαλο έχοντας ήδη σκοράρει δύο γκολ», καταλήγει.

Για κάθε ενδιαφερόμενο η διαδικασία ψηφοφορίας φιλοξενείται στην ηλεκτρονική σελίδα: http://www.paokfc.gr/news-el/psifiste-ton-mvp-ianouariou/.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.