Το βιογραφικό της σεζόν του κ. Αρετόπουλου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της τον αγώνα του «Δικεφάλου» που διαιτήτευσε φέτος ο διαιτητής της αυριανής, εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, Αλέξανδρο Αρετόπουλο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της τον αγώνα του «Δικεφάλου» που διαιτήτευσε φέτος ο διαιτητής της αυριανής, εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, Αλέξανδρο Αρετόπουλο. Οπως αναφέρει ήταν άρχων του αγώνα και στην εκτός έδρας αγωνιστική δοκιμασία με τη Βέροια, όπου η ομάδα του Χουμπ Στέφενς είχε επικρατήσει 2-1. Αναλυτικά το σχετικό κείμενο: «Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα για την 23η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ (Τετάρτη 05.02, 19:30). Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), τέταρτος διαιτητής ο Απόστολος Αμπάρκιολης (Καβάλας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Γιαννόπουλος (Αθηνών).
Ο 35χρονος διαιτητής την τρέχουσα σεζόν έχει σφυρίξει στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας (2-1) για τον πρώτο γύρο.  Αναλυτικά η λίστα με τους φετινούς του αγώνες στη Super League: ΠΑΣ Γιάννενα – Απόλλων 2-0, Βέροια – ΠΑΟΚ 1-2, Απόλλων – Παναιτωλικός 1-1, Λεβαδειακός – Ξάνθη 2-0, Παναιτωλικός – Ατρόμητος 0-2, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα 3-2, Αρης – Απόλλων 0-2, Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-2, Βέροια – Πανθρακικός 0-0», επισημαίνει χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.