Μέσα ο Φωτάκης, έξω ο Ναπολεόνι

Με το Γιώργο Φωτάκη για πρώτη φορά στην αποστολή ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την Καλλονή στο γήπεδο του Περιστερίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.
Δημοσίευση: 04/02/2014 - 14:46

Με το Γιώργο Φωτάκη για πρώτη φορά στην αποστολή ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την Καλλονή στο γήπεδο του Περιστερίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Ωστόσο το πρόβλημα για τον Γιώργο Παράσχο ακούει στο όνομα Στέφανο Ναπολεόνι.
Ο Ιταλός  ο οποίος είναι ιδιαιτερα φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό, ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής όπως και ο τιμωρημένος Δημούτσος. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται και ο έτερος  νεοαποκτηθείς,  Κιβρακίδης.
Η αποστολή του Ατρομήτου, η οποία θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο, απαρτίζεται από τους Σηφάκη, Τσέναμο, Νάστο, Ταυλαρίδη, Φυτανίδη, Γιαννούλη, Καραμάνο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλο, Μπρίτο, Φάμπιο, Ιγκλέσιας, Μπάλλα, Φωτάκη, Κιβρακίδη, Παπουτσογιαννόπουλο, Πίτου Γκαρσία και Γεωργίου.

«Θα δούμε το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί η Καλλονή αξίζει τον σεβασμό μας. Παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος και το γεγονός αυτό την καθιστά επικίνδυνη. Εμείς θα προσπαθήσουμε παίζοντας με την ίδια φιλοσοφία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που θα μας διατηρήσουν στη θέση που είμαστε» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Γιώργος Παράσχος.