Παναγόπουλος: «Να "κλέψουμε" κάτι από το ματς με τον Ολυμπιακό» (video)

Αρκετά δύσκολο θα είναι το έργο του Πανιωνίου κόντρα στον Ολυμπιακό όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στο novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι «κυανέρυθροι» θα πάνε στο Καραϊσκάκη με στόχο το καλύτερο δυνατό.
Δημοσίευση: 04/02/2014 - 19:16
Αρκετά δύσκολο θα είναι το έργο του Πανιωνίου κόντρα στον Ολυμπιακό όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στο novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι «κυανέρυθροι» θα πάνε στο Καραϊσκάκη με στόχο το καλύτερο δυνατό.

«Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να χάνεις, πόσο μάλλον όταν χάνεις σε ένα παιχνίδι όπου έδειξες ότι δεν κινδύνευες. Θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα ίσως να ξεφεύγαμε λίγο, όμως δεν τα καταφέραμε και παραμένουμε σε μία ζώνη στην οποία βρίσκονται πολλές ομάδες. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη. Από την αρχή ήταν δύσκολη. Συνεχίζουμε με σκοπό να καταφέρουμε στη συνέχεια αυτό που όλοι θέλουμε, δηλαδή να μείνει η ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κατηγορία», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή διαθέτει την πιο ποιοτική ομάδα, παίζει παραγωγικό ποδόσφαιρο, όμως εμείς θα κατέβουμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να «κλέψουμε» κάτι από αυτό το παιχνίδι, γιατί κακά τα ψέματα από αυτό το παιχνίδι μόνο να «κλέψεις» μπορείς. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες αλλά θα κατέβουμε για το καλύτερο».

Για το αν μπορεί ο Πανιώνιος να «κλέψει» κάτι από αυτό το παιχνίδι: «Νομίζω ότι μπορεί. Όπως εμάς στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη μας «έκλεψαν» τους τρεις βαθμούς έτσι νομίζω ότι και εμείς μπορούμε να μπούμε μέσα στο Καραϊσκάκη και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».

Για το αν έχει επηρεάσει ψυχολογικά τους παίκτες η ήττα από τον Εργοτέλη: «Σίγουρα μετά από μία ήττα το κλίμα στην ομάδα δεν είναι ότι πιο ευχάριστο. Ξέρουμε ότι έχουν συσσωρευτεί πολλά προβλήματα, ξέρουμε ότι δουλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στο ποδόσφαιρο τελειώνει ένα παιχνίδι και είσαι υποχρεωμένος να κοιτάξεις το επόμενο. Δεν είναι καλή η ψυχολογία αυτή τη στιγμή λόγω των τριών συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες και πρέπει να κοιτάξουμε πιο είναι το καλύτερο για την ομάδα».

Για το αν επηρεάζουν την ομάδα οι αποδοκιμασίες του κόσμου μετά την ήττα από τον Εργοτέλη: «Δεν είναι ότι καλύτερο οι οπαδοί σου να σε αποδοκιμάζουν. Νομίζω ότι και διάθεση υπήρχε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και όρεξη και φιλότιμο και προσπάθεια και ουσιαστικά χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε μια ανάσα τουλάχιστον. Το να δέχεσαι αποδοκιμασίες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και σίγουρα μας επηρεάζουν αρνητικά. Εμείς όμως συνεχίζουμε την δύσκολη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας».